Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-04 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Seriosii Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 39778
Seriosii WALLACHIA
ad Tactiek univ
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
63.6 gemiddelde waardering 62.3
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Grzęda probeert naar een medespeler te passen. Grigulevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigulevičius passt de bal zonder na te denken. Fodor rent richting de bal. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Palojoki bokst de bal weg.

6e minuut.
Spink is nu in balbezit. Bajer is nu in balbezit. Spink schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Spink krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bajer geeft een hoge lob. Tica kopt de bal weg. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje geeft een lange en hoge pass. Fedor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tălpaciu passt de bal in één keer door. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje probeert naar een medespeler te passen. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nachteule bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor onderschept slim de pass. Muzambinho maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Muzambinho naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Spink is nu in balbezit. Pasture begaat een overtreding. Spink is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fakiroğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fodor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 1:0

25e minuut.
Aelterman verovert de bal door een tackle van achteren. Aelterman geeft de bal voor. Girgenti kopt de bal weg. Spink bereikt de bal nog maar net als eerste. Spink draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Nachteule probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tica de bal. Aelterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica onderschept slim de pass. Tica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Toujani onderschept slim de pass. Grzęda rent richting de bal. Grzęda met een sublieme pass. Fodor is nu in balbezit. Fodor schiet op doel. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 47%, WALLACHIA 53%.
Seriosii - WALLACHIA 1:0

46e minuut.
Grigulevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzęda met een sublieme pass. Bajer rent richting de bal. Girgenti verovert de bal door een tackle van achteren. Girgenti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pajukoski rent richting de bal. Girgenti verovert de bal door een tackle van achteren. Girgenti passt de bal met de wreef. Fodor rent richting de bal. Fodor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmita komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Spink bereikt de bal nog maar net als eerste. Spink passt de bal met de wreef. Grigulevičius speelt de bal door. Fakiroğlu geeft een hoge lob. Girgenti springt en kopt de bal. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kmita is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aelterman. Kmita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasture zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tica krijgt zijn hoofd ertegen. Üçok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seriosii - WALLACHIA 1:1

72e minuut.
Girgenti is nu in balbezit. Girgenti geeft een hoge lob. Fodor rent richting de bal. Fodor geeft de bal voor. Spink krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Tălpaciu onderschept slim de pass. Tălpaciu speelt de bal door. Torje rent richting de bal. Torje geeft de bal voor. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Fodor onderschept slim de pass. Fodor passt de bal in één keer door. Girgenti is nu in balbezit. Girgenti draait met de bal, schiet en ... Palojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pasture met een sublieme pass. Klungelig pakt Torje de bal. Torje probeert naar een medespeler te passen. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica haalt uit met een fantastische trap. Üçok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 50%, WALLACHIA 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seriosii - WALLACHIA 1:1