Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-31 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: STADIO 〄 MUNDO
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 35694
WALLACHIA Avantul Suseni
univ Tactiek sezon nou pres
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 68.7
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Tapış is nu in balbezit. Pasture rent richting de bal. Pasture geeft de bal voor. Fedor is nu in balbezit. Fedor draait met de bal, schiet en ... Machicado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tica is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Tica rent richting de bal. Tica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Shaogong passt de bal met de wreef. Toro is nu in balbezit. Toro geeft een hoge lob. Türkler krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

8e minuut.
Shaogong rent richting de bal. Shaogong met een sublieme pass. Tapış is nu in balbezit. Tapış geeft de bal voor. Türkler is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Türkler probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Avantul Suseni 0:1

21e minuut.
Tapış is nu in balbezit. Tapış geeft een lange en hoge pass. Türkler is nu in balbezit. Türkler schiet op doel. Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Türkler schiet op doel. Pajukoski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shaogong neemt de hoekschop. Türkler krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ruciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Pajukoski onderschept slim de pass. Pajukoski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaogong met een snelle inworp. Paouris geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen. Türkler heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tapış rent richting de bal. Tapış geeft een lange en hoge pass. Shaogong geeft de bal voor. Türkler is nu in balbezit. Türkler draait met de bal, schiet en ... Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Shaogong passt de bal met de wreef. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tălpaciu begaat een overtreding. Paouris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toro wilt de vrije trap nemen. Palojoki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 64%, Avantul Suseni 36%.
WALLACHIA - Avantul Suseni 0:1

47e minuut.
Tapış passt de bal zonder na te denken. Shaogong is nu in balbezit. Shaogong passt de bal met de wreef. Türkler is nu in balbezit. Türkler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong geeft een lange en hoge pass. Ruciński heeft problemen om de bal te vangen. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Paouris met een sublieme pass. Shaogong rent richting de bal. Shaogong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tapış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapış geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tapış geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nachteule de bal. Pajukoski rent richting de bal. Türkler onderschept slim de pass. Nachteule is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Avantul Suseni 0:2

60e minuut.
Kmita komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Paouris rent richting de bal. Paouris passt de bal zonder na te denken. Shaogong rent richting de bal. Shaogong geeft de bal voor. Türkler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Shaogong rent richting de bal. Shaogong geeft de bal voor. Türkler rent richting de bal. Türkler draait met de bal, schiet en ... Palojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Avantul Suseni 0:3

74e minuut.
Türkler haalt uit met een fantastische trap. Dantas probeert de bal aan de voet te houden. Tapış is nu in balbezit. Tapış geeft de bal voor. Türkler springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Preciado met een snelle inworp. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grădescu. Grădescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 68%, Avantul Suseni 32%.
WALLACHIA - Avantul Suseni 0:3