Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-06 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Tactical Shield
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6655
Titanii Mioritici WALLACHIA
mirror Tactiek univ
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
63 gemiddelde waardering 63.7
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Schiavone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclair is nu in balbezit. Kmita verovert de bal door een tackle van achteren. Kmita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Udreanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruciński de bal. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta geeft een hoge lob. Palagyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pasture is nu in balbezit. Beştea is nu in balbezit. Pasture rent richting de bal. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ... Stepanovs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Infortunio de bal. Infortunio verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Muzambinho geeft een lange en hoge pass. Leclair kopt de bal weg. Pasture bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasture geeft een lange en hoge pass. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen. Stepanovs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Beştea is nu in balbezit. Beştea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - WALLACHIA 0:1

22e minuut.
Truie geeft een lange en hoge pass. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajukoski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palagyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Palagyi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanii Mioritici - WALLACHIA 1:1

23e minuut.
Klungelig pakt Nachteule de bal. Nachteule geeft een hoge lob. Pasture rent richting de bal. Pasture geeft de bal voor. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Schiavone geeft een hoge lob. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Velde geeft een lange en hoge pass. Daar is Duy Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palagyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Georgariou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải geeft de bal voor. Nachteule verovert de bal door een tackle van achteren. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Georgariou bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Truie passt de bal met de wreef. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Pajukoski probeert de bal aan de voet te houden. Georgariou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Torje rent richting de bal. Torje geeft de bal voor. Klungelig pakt Udreanu de bal. Beştea is nu in balbezit. Beştea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ruciński is nu in balbezit. Ruciński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peralta met de inworp. Truie geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu is nu in balbezit. Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Kmita rent richting de bal. Kmita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 41%, WALLACHIA 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Titanii Mioritici - WALLACHIA 1:1

46e minuut.
Sánchez met een sublieme pass. Infortunio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita verovert de bal door een tackle van achteren. Torje is nu in balbezit. Torje geeft een lange en hoge pass. Stepanovs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
van de Velde is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez passt de bal met de wreef. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải schiet op doel. Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Truie zal de hoekschop nemen. Duy Hải springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - WALLACHIA 2:1

66e minuut.
Ruciński geeft de bal voor. Beştea is nu in balbezit. Kmita rent richting de bal. Beştea is nu in balbezit. Beştea schiet op doel. Stepanovs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanii Mioritici - WALLACHIA 2:2

68e minuut.
Palagyi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nachteule. Palagyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Schiavone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - WALLACHIA 3:2

69e minuut.
Pasture geeft een hoge lob. Torje is nu in balbezit. Torje geeft een lange en hoge pass. Beştea is nu in balbezit. Beştea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Truie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruciński rent richting de bal. Duy Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Georgariou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Udreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasture met een sublieme pass. Beştea is nu in balbezit. Beştea schiet op doel. Stepanovs probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kruusimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita onderschept slim de pass. Udreanu is nu in balbezit. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Beştea rent richting de bal. Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kmita verovert de bal door een tackle van achteren. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Stepanovs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanii Mioritici - WALLACHIA 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 51%, WALLACHIA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Titanii Mioritici - WALLACHIA 3:3