Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-10 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: STADIO 〄 MUNDO
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 43618
WALLACHIA Fontdor Gerona
univ Tactiek Experimental 433
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63 gemiddelde waardering 65
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Banana passt de bal met de wreef. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajukoski begaat een overtreding. Pajukoski krijgt een gele kaart. Kardasz raakt geblesseerd tijdens het duel. Banana wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Georgariou trapt de bal weg van het doel. Kmita kopt de bal weg. Pasture rent richting de bal. Pasture geeft de bal voor. Beştea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Montealegre verovert de bal door een tackle van achteren. Montealegre passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Korbut de bal. Korbut geeft een lange en hoge pass. Quang Lộc springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Lončar geeft een hoge lob. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński probeert naar een medespeler te passen. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre haalt uit met een fantastische trap. Georgariou bokst de bal weg.

25e minuut.
Dębek verovert de bal door een tackle van achteren. Dębek geeft een lange en hoge pass. van de Velde kan de bal niet met de borst controleren. Quang Lộc is nu in balbezit. Quang Lộc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lončar rent richting de bal. Lončar geeft de bal voor. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Beştea probeert naar een medespeler te passen. Banana probeert naar een medespeler te passen. Lončar probeert naar een medespeler te passen. Kardasz heeft problemen om de bal te vangen. Kardasz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pasture is nu in balbezit. Pasture passt de bal in één keer door. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje geeft een lange en hoge pass. Kmita is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Beştea is nu in balbezit. Beştea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Fontdor Gerona 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. do Futebol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 57%, Fontdor Gerona 43%.
WALLACHIA - Fontdor Gerona 1:0

54e minuut.
Pasture passt de bal met de wreef. Fernández is nu in balbezit. Beştea onderschept slim de pass. Beştea haalt uit met een fantastische trap. Kmita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wleklak bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tilki komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Banana de bal onder controle te krijgen. Lončar is nu in balbezit. Lončar probeert naar een medespeler te passen. Tilki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki haalt uit met een fantastische trap. Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akkersdijk komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal met de wreef. Fernández rent richting de bal. Kmita verovert de bal door een tackle van achteren. Kmita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 55%, Fontdor Gerona 45%.
WALLACHIA - Fontdor Gerona 1:0