Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steluta BKY WALLACHIA
541 Tactiek univ
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.3 gemiddelde waardering 63
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Kričančić is nu in balbezit. Kričančić passt de bal met de wreef. Şahinci is nu in balbezit. Şahinci geeft een hoge lob. Tomasiuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ruciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Tomasiuk is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomasiuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - WALLACHIA 1:0

16e minuut.
Daar is Dawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasture is nu in balbezit. Pasture passt de bal met de wreef. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel. Fiechter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Torje rent richting de bal. Torje geeft een lange en hoge pass. Pasture rent richting de bal. Pasture geeft de bal voor. Klungelig pakt Przyszlak de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Węglocki speelt de bal door. Dawkins rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dawkins neemt de hoekschop. Tomasiuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Pasture geeft de bal voor. Beştea rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fidelus ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fidelus naar de kleedkamers voor een vroege douche. Beştea raakt geblesseerd tijdens het duel. Daar is Fidelus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Fiechter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steluta BKY - WALLACHIA 1:1

31e minuut.
Pasture met een sublieme pass. Kmita heeft problemen om de bal te vangen. Kmita draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Przyszlak de bal onder controle te krijgen. Fiechter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Beştea rent richting de bal. De bal raakt de paal. Beştea rent richting de bal. Beştea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - WALLACHIA 1:2

42e minuut.
Kričančić passt de bal zonder na te denken. Şahinci is nu in balbezit. Şahinci geeft een hoge lob. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steluta BKY - WALLACHIA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 49%, WALLACHIA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steluta BKY - WALLACHIA 2:2

47e minuut.
Kričančić probeert naar een medespeler te passen. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins geeft een hoge lob. Tomasiuk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Muzambinho kopt de bal weg. Pasture speelt de bal door. Beştea is nu in balbezit. Kmita is nu in balbezit. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Węglocki is nu in balbezit. Węglocki passt de bal met de wreef. Şahinci rent richting de bal. Şahinci geeft een hoge lob. Tomasiuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Muzambinho speelt de bal door. Pasture speelt de bal door. Kmita rent richting de bal. Kmita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - WALLACHIA 2:3

75e minuut.
Dawkins geeft een lange en hoge pass. Daar is Nachteule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap. Georgariou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steluta BKY - WALLACHIA 3:3

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torje zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasture geeft een lange en hoge pass. Kmita is nu in balbezit. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Fiechter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Ruciński geeft de bal voor. Beştea is nu in balbezit. Pasture bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasture geeft een lange en hoge pass. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Pasture de bal. Pasture passt de bal zonder na te denken. Beştea is nu in balbezit. Beştea draait met de bal, schiet en ... Fiechter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - WALLACHIA 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 38%, WALLACHIA 62%.
Steluta BKY - WALLACHIA 3:4