Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Steluta BKY
univ Tactiek two ofence
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
62.6 gemiddelde waardering 67.8
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Kričančić rent richting de bal. Kričančić passt de bal met de wreef. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins geeft een hoge lob. Sellimi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kričančić speelt de bal door. Sellimi probeert naar een medespeler te passen. Dawkins rent richting de bal. Dawkins geeft de bal voor. Tomasiuk krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sellimi controleert de bal met de borst. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer geeft een hoge lob. Kričančić geeft de bal voor. Tomasiuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruciński krijgt een gele kaart. Sellimi raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomasiuk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Daar is Pimpão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimpão speelt de bal door. Şahinci is nu in balbezit. Şahinci geeft de bal voor. Tomasiuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Palojoki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 72%, Steluta BKY 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - Steluta BKY 0:0

46e minuut.
Tica komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins geeft een lange en hoge pass. Bajer kan de bal niet met de borst controleren. Dawkins geeft een lange en hoge pass. Sellimi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rəhmanov geeft de bal voor. Pasture bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasture geeft een lange en hoge pass. Kmita springt en kopt de bal. Fiechter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Steluta BKY 1:0

55e minuut.
Bajer probeert de bal aan de voet te houden. Pimpão rent richting de bal. Pimpão geeft een lange en hoge pass. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Steluta BKY 1:1

58e minuut.
Şahinci passt de bal zonder na te denken. Nachteule rent richting de bal. Tomasiuk begaat een overtreding. Tomasiuk krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Dawkins is nu in balbezit. Dawkins passt de bal met de wreef. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi schiet op doel. Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Steluta BKY 1:2

60e minuut.
Tomasiuk passt de bal in één keer door. Sellimi is nu in balbezit. Şahinci met een sublieme pass. Tomasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap. Palojoki bokst de bal weg.

69e minuut.
Pasture bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričančić met een sublieme pass. Dawkins rent richting de bal. Dawkins geeft een lange en hoge pass. Tomasiuk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fidelus speelt de bal door. Kričančić met een sublieme pass. Dawkins rent richting de bal. Dawkins geeft de bal voor. Sellimi springt en kopt de bal. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Steluta BKY 1:3

74e minuut.
Nachteule probeert naar een medespeler te passen. Torje probeert naar een medespeler te passen. Tica is nu in balbezit. Tica draait met de bal, schiet en ... Fiechter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Steluta BKY 2:3

77e minuut.
Fidelus geeft een hoge lob. Inworp. Pasture met een snelle inworp. Kmita is nu in balbezit. Kmita draait met de bal, schiet en ... Fiechter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 59%, Steluta BKY 41%.
WALLACHIA - Steluta BKY 2:3