Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-20 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: STADIO 〄 MUNDO
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 45845
WALLACHIA FC Full Speed
univ Tactiek full speed dr
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 62
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Torje passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Muzambinho de bal. Muzambinho passt de bal met de wreef. Pasture geeft de bal voor. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nurci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kmita kopt de bal weg. Todorović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beştea rent richting de bal. Beştea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Obeadă kopt de bal weg. Grozman rent richting de bal. Grozman geeft de bal voor. van de Velde controleert de bal met de borst. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kmita speelt de bal door. Torje heeft problemen om de bal te vangen. Ebersbach maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ebersbach naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Grozman geeft de bal voor. Obeadă kopt de bal weg. Daar is Ruciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Georgariou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Nachteule geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocichin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rashad heeft problemen om de bal te vangen. Rashad geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ruciński geeft de bal voor. Klungelig pakt Beştea de bal. Todorović is nu in balbezit. Beştea onderschept slim de pass. Beştea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 48%, FC Full Speed 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - FC Full Speed 0:0

48e minuut.
Khairy geeft een lange en hoge pass. Cocichin speelt de bal door. Grozman rent richting de bal. Grozman geeft een lange en hoge pass. Serrano springt en kopt de bal. Georgariou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Todorović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torje met een snelle inworp. Beştea is nu in balbezit. Beştea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kołakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Rashad rent richting de bal. Rashad speelt de bal door. Grozman is nu in balbezit. Grozman geeft de bal voor. Obeadă maakt een snoekduik en kopt de bal. Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Salazar komt het veld opgelopen. Fedor komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Pasture met een snelle inworp. Torje is nu in balbezit. Torje geeft een lange en hoge pass. Fedor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Full Speed 1:0

61e minuut.
Cocichin passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajukoski is nu in balbezit. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar schiet op doel. Georgariou bokst de bal weg.

65e minuut.
Fedor verovert de bal door een tackle van achteren. Khairy onderschept slim de pass. Khairy probeert naar een medespeler te passen. Grozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozman haalt uit met een fantastische trap. Paal! Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - FC Full Speed 1:1

66e minuut.
Torje passt de bal met de wreef. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Torje geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beştea springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Grozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Cocichin met de inworp. Grozman geeft een hoge lob. Salazar maakt een snoekduik en kopt de bal. Georgariou bokst de bal weg. Nachteule verovert de bal door een tackle van achteren. Torje speelt de bal door. Fedor rent richting de bal. Fedor haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Avilocichin is nu in balbezit. Avilocichin probeert naar een medespeler te passen. Grozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozman geeft een lange en hoge pass. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Georgariou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salazar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Beştea rent richting de bal. Khairy rent richting de bal. Beştea onderschept slim de pass. Beştea schiet op doel. Kołakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Full Speed 2:1

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torje met een snelle inworp. Pasture rent richting de bal. Pasture geeft een hoge lob. Fedor maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beştea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Full Speed 3:1

89e minuut.
Todorović verovert de bal door een tackle van achteren. Todorović geeft de bal voor. Klungelig pakt Avilocichin de bal. Beştea is nu in balbezit. Beştea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 45%, FC Full Speed 55%.
WALLACHIA - FC Full Speed 3:1