Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed WALLACHIA
full speed dr Tactiek univ
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
68.7 gemiddelde waardering 64.2
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Kmita rent richting de bal. Avilocichin onderschept slim de pass. Avilocichin geeft de bal voor. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Cocichin probeert naar een medespeler te passen. Românaş is nu in balbezit. Românaş passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft een hoge lob. Palojoki bokst de bal weg. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - WALLACHIA 1:0

9e minuut.
Pasture met de inworp. Torje is nu in balbezit. Torje passt de bal met de wreef. Pasture geeft de bal voor. Fedor springt en kopt de bal. Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Fedor rent richting de bal. Ebersbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fedor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muzambinho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fedor maakt een snoekduik en kopt de bal. Kołakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Românaş kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Serrano de bal onder controle te krijgen. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Românaş rent richting de bal. Românaş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pajukoski de bal. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pasture met een sublieme pass. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje speelt de bal door. Kmita rent richting de bal. Kmita schiet op doel. Kołakowski bokst de bal weg. Todorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorović geeft een hoge lob. Pasture kopt de bal weg. Klungelig pakt Kmita de bal. Fedor rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Full Speed - WALLACHIA 1:1

32e minuut.
Nachteule passt de bal met de wreef. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje passt de bal in één keer door. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Salazar geeft een hoge lob. Bajer onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Românaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salazar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Khairy geeft een hoge lob. Serrano rent richting de bal. Pajukoski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serrano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serrano neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Palojoki bokst de bal weg.

43e minuut.
Khairy neemt vlug de vrije trap. Românaş is nu in balbezit. Românaş geeft de bal voor. Salazar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 41%, WALLACHIA 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Full Speed - WALLACHIA 1:1

46e minuut.
Tica komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Todorović geeft een lange en hoge pass. Salazar kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajer de bal. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Ruciński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tica rent richting de bal. Ebersbach begaat een overtreding. Ebersbach krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Românaş is nu in balbezit. Românaş geeft een lange en hoge pass. Nachteule kopt de bal weg. Leclercq is nu in balbezit. Leclercq geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grădescu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş passt de bal met de wreef. Avilocichin probeert naar een medespeler te passen. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Avilocichin kopt de bal weg. Bajer probeert de bal met de borst te controleren. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano schiet op doel. Palojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - WALLACHIA 2:1

68e minuut.
Serrano kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Tălpaciu rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Kmita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khairy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bajer de bal. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Nachteule met een sublieme pass. Torje is nu in balbezit. Torje passt de bal in één keer door. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tălpaciu met een snelle inworp. Pasture is nu in balbezit. Cocichin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cocichin krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Avilocichin geeft de bal voor. Salazar met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Palojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - WALLACHIA 3:1

79e minuut.
Grădescu met een sublieme pass. Tălpaciu met een sublieme pass. Torje rent richting de bal. Torje geeft de bal voor. Tica springt en kopt de bal. Kołakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Avilocichin verovert de bal door een tackle van achteren. Avilocichin passt de bal zonder na te denken. Românaş is nu in balbezit. Românaş geeft een hoge lob. Salazar maakt een snoekduik en kopt de bal. Palojoki bokst de bal weg. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - WALLACHIA 4:1

87e minuut.
Torje zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilocichin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Avilocichin krijgt een gele kaart. Tica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kmita neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - WALLACHIA 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 38%, WALLACHIA 62%.
FC Full Speed - WALLACHIA 4:2