Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Liberty™
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 53365
GTA® WALLACHIA
cr5def Tactiek univ
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 28
6 Overtredingen 2
6 Gele kaarten 1
3 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 56
average Schieten excellent
good Passen very good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Jigarkhanyan kopt de bal weg. Fedor is nu in balbezit. Liturgista maakt een afschuwelijke overtreding. Liturgista krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Pasture kopt de bal weg. Daar is do Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pasture zal de hoekschop nemen. Fedor krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pasture zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fedor rent richting de bal. Met opzet legt Bucalo zijn tegenspeler op de grond. Bucalo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bucalo rent richting de bal. Jigarkhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Fedor rent richting de bal. Fedor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GTA® - WALLACHIA 0:1

12e minuut.
Ruciński geeft de bal voor. Pasture kopt de bal weg. Varlet heeft problemen om de bal te vangen. Jigarkhanyan is nu in balbezit. Jigarkhanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hasu trapt de bal weg. Pasture kopt de bal weg. Muzambinho geeft een hoge lob. Fedor rent richting de bal. Fedor draait met de bal, schiet en ... Hasu bokst de bal weg. Jigarkhanyan is nu in balbezit. Jigarkhanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GTA® - WALLACHIA 0:2

15e minuut.
Fedorca rent richting de bal. Pajukoski verovert de bal door een tackle van achteren. Pajukoski geeft een hoge lob. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan draait met de bal, schiet en ... Hasu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Farkasházy rent richting de bal. Pasture begaat een overtreding. Farkasházy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liturgista zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajukoski begaat een overtreding. Pajukoski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pasture passt de bal met de wreef. Jigarkhanyan rent richting de bal. Jigarkhanyan probeert naar een medespeler te passen. Fedor is nu in balbezit. Fedor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bratianu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasture zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fedor is nu in balbezit. Fedor draait met de bal, schiet en ... Hasu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Liturgista kopt de bal weg. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński geeft een hoge lob. Farkasházy geeft een hoge lob. Brito kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pajukoski met een snelle inworp. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bucalo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Fedor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Muzambinho geeft een lange en hoge pass. Grădescu speelt de bal door. Klungelig pakt Varlet de bal. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GTA® - WALLACHIA 0:3

45e minuut.
Muzambinho speelt de bal door. Pasture bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasture passt de bal met de wreef. Fedor rent richting de bal. Fedor schiet op doel. Hasu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GTA® 56%, WALLACHIA 44%.
GTA® - WALLACHIA 0:3

46e minuut.
Łysiak komt het veld opgelopen. Visconde de Taunay komt het veld opgelopen. Miklos komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Varlet de bal. Jigarkhanyan is nu in balbezit. Jigarkhanyan passt de bal in één keer door. Grădescu rent richting de bal. Grădescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Bunghez speelt de bal door. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Volešák begaat een overtreding. Volešák krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Liturgista probeert de bal aan de voet te houden. Łysiak rent richting de bal. Liturgista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liturgista krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Volešák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan schiet op doel. Hasu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Volešák probeert de bal met de borst te controleren. Visconde de Taunay is nu in balbezit. Volešák begaat een overtreding. Volešák krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Muzambinho geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Farkasházy de bal onder controle te krijgen. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Hasu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ruciński passt de bal in één keer door. Muzambinho rent richting de bal. Muzambinho met een sublieme pass. Miklos is nu in balbezit. Miklos draait met de bal, schiet en ... Hasu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GTA® - WALLACHIA 0:4

73e minuut.
Bratianu speelt de bal door. Klungelig pakt Miklos de bal. Jigarkhanyan rent richting de bal. Jigarkhanyan haalt uit met een fantastische trap. Hasu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GTA® - WALLACHIA 0:5

74e minuut.
Ruciński geeft een hoge lob. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu passt de bal in één keer door. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Łysiak heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Miklos rent richting de bal. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GTA® - WALLACHIA 0:6

84e minuut.
Hasu trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łysiak met de inworp. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Hasu bokst de bal weg. Jigarkhanyan rent richting de bal. Miklos is nu in balbezit. Miklos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GTA® - WALLACHIA 0:7

87e minuut.
Farkasházy met een sublieme pass. Bajer is nu in balbezit. Bajer geeft een hoge lob. Jigarkhanyan rent richting de bal. Jigarkhanyan haalt uit met een fantastische trap. Hasu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GTA® 68%, WALLACHIA 32%.
GTA® - WALLACHIA 0:7