Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-10 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: STADIO 〄 MUNDO
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 18994
WALLACHIA GTA®
univ Tactiek cr5def
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
26 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 42.9
uitmuntend Schieten matig
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen matig


1e minuut.
Bratianu is nu in balbezit. Fedor rent richting de bal. Bratianu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bratianu krijgt een gele kaart. Fedor raakt geblesseerd tijdens het duel. Grădescu met een snel genomen vrije trap. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen. Szaber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Pasture is nu in balbezit. Pasture geeft de bal voor. Fedor is nu in balbezit. Fedor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fedor rent richting de bal. Grădescu rent richting de bal. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Fedor is nu in balbezit. Fedor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orava trapt de bal weg van het doel. Pasture kopt de bal weg. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ... Szaber bokst de bal weg. Fedor is nu in balbezit. Fedor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - GTA® 1:0

29e minuut.
Muzambinho rent richting de bal. Muzambinho passt de bal zonder na te denken. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor schiet op doel. Na een snelle pass probeert Varlet de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasture is nu in balbezit. Pasture passt de bal in één keer door. Kmita rent richting de bal. Kmita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Fedor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varlet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fedor raakt geblesseerd tijdens het duel. Muzambinho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fedor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Muzambinho verovert de bal door een tackle van achteren. Grecescu is nu in balbezit. Muzambinho verovert de bal door een tackle van achteren. Muzambinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mezaroş is nu in balbezit. Muzambinho onderschept slim de pass. Muzambinho speelt de bal door. Kmita rent richting de bal. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Szaber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pudel kopt de bal weg. Pasture is nu in balbezit. Pasture geeft een hoge lob. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ... Szaber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 48%, GTA® 52%.
WALLACHIA - GTA® 1:0

46e minuut.
Tica komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Grecescu is nu in balbezit. Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica rent richting de bal. Tica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dantas kopt de bal weg. Tica is nu in balbezit. Fedor rent richting de bal. Fedor draait met de bal, schiet en ... Szaber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - GTA® 2:0

60e minuut.
Łysiak komt het veld opgelopen. Simón komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tica is nu in balbezit. Tica geeft een hoge lob. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor haalt uit met een fantastische trap. Szaber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - GTA® 3:0

65e minuut.
Dantas probeert naar een medespeler te passen. Simón controleert de bal met de borst. Simón geeft de bal voor. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - GTA® 4:0

68e minuut.
Grădescu passt de bal in één keer door. do Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor verovert de bal door een tackle van achteren. Fedor schiet op doel. Szaber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - GTA® 5:0

70e minuut.
Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński geeft de bal voor. Grecescu heeft problemen om de bal te vangen. Tica is nu in balbezit. Tica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - GTA® 6:0

75e minuut.
Dantas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fedor de bal. Fedor geeft de bal voor. Tica is nu in balbezit. Tica draait met de bal, schiet en ... Szaber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Porumbel is nu in balbezit. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dantas met een snelle inworp. Simón speelt de bal door. Tica rent richting de bal. Tica haalt uit met een fantastische trap. Szaber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - GTA® 7:0

84e minuut.
Ruciński onderschept slim de pass. Ruciński probeert naar een medespeler te passen. Simón speelt de bal door. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 43%, GTA® 57%.
WALLACHIA - GTA® 7:0