Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-27 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: NIHIL Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 41859
NIHIL WALLACHIA
sut_gol Tactiek univ
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
70 gemiddelde waardering 63.7
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Ruciński geeft de bal voor. Kostov rent richting de bal. Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Kmita is nu in balbezit. Kmita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gabrillargues heeft problemen om de bal te vangen. Gabrillargues geeft een hoge lob. Nachteule geeft een lange en hoge pass. Beştea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Adriano rent richting de bal. Tălpaciu geeft een lange en hoge pass. Adriano geeft de bal voor. Ilioara maakt een snoekduik en kopt de bal. Georgariou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - WALLACHIA 1:0

25e minuut.
Adriano speelt de bal door. Ožegović is nu in balbezit. Ožegović met een sublieme pass. Ilioara rent richting de bal. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński met een sublieme pass. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje geeft de bal voor. Kmita springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NIHIL - WALLACHIA 1:1

34e minuut.
Adriano geeft de bal voor. Ilioara rent richting de bal. Pajukoski verovert de bal door een tackle van achteren. Ožegović onderschept slim de pass. Ožegović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ruciński de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adriano zal de hoekschop nemen. Ilioara springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Zsámboki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsámboki geeft een hoge lob. Ruciński onderschept slim de pass. Adriano is nu in balbezit. Adriano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - WALLACHIA 2:1

40e minuut.
Pajukoski kopt de bal weg. Nachteule rent richting de bal. Ožegović verovert de bal door een tackle van achteren. Ožegović geeft een lange en hoge pass. Ilioara krijgt zijn hoofd ertegen. Georgariou bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIHIL 33%, WALLACHIA 67%.
NIHIL - WALLACHIA 2:1

48e minuut.
Ožegović is nu in balbezit. Tălpaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Tălpaciu geeft een lange en hoge pass. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea schiet op doel. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Grachiov is nu in balbezit. Grachiov geeft de bal voor. Ruciński probeert de bal aan de voet te houden. Ožegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ožegović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tălpaciu met een sublieme pass. Muzambinho met een sublieme pass. Torje is nu in balbezit. Torje geeft een hoge lob. Kmita springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano passt de bal met de wreef. Ožegović rent richting de bal. Ožegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - WALLACHIA 3:1

65e minuut.
Fedor komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Tălpaciu rent richting de bal. Adriano onderschept slim de pass. Adriano geeft de bal voor. Ožegović krijgt zijn hoofd ertegen. Georgariou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - WALLACHIA 4:1

72e minuut.
Ožegović kopt de bal weg. Ilioara heeft problemen om de bal te vangen. Pajukoski rent richting de bal. Ilioara verovert de bal door een tackle van achteren. Ilioara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Ožegović de bal. Ožegović schiet op doel. van de Velde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Kostov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedor is nu in balbezit. Şərifov verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea rent richting de bal. Beştea schiet op doel. Dziewicki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Coada rent richting de bal. Coada geeft een lange en hoge pass. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. Georgariou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - WALLACHIA 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIHIL 31%, WALLACHIA 69%.
NIHIL - WALLACHIA 5:1