Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: CLUJ ARENA
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 39199
..U..CLUJ WALLACHIA
433 retur Tactiek univ
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
65.3 gemiddelde waardering 62.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Lew bereikt de bal nog maar net als eerste. Lew passt de bal zonder na te denken. Rajatie speelt de bal door. Liévano is nu in balbezit. Liévano geeft een lange en hoge pass. Paal! Vengl rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - WALLACHIA 1:0

7e minuut.
Ruciński rent richting de bal. Ruciński geeft de bal voor. Paler controleert de bal met de borst. Paler schiet op doel. Georgariou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - WALLACHIA 2:0

18e minuut.
Rajatie geeft de bal voor. van de Velde kopt de bal weg. Lew is nu in balbezit. Lew geeft een lange en hoge pass. Paler springt en kopt de bal. Georgariou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kmita rent richting de bal. Kmita passt de bal zonder na te denken. Torje rent richting de bal. Torje geeft een lange en hoge pass. Kmita maakt een snoekduik en kopt de bal. Mugri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Tălpaciu geeft een hoge lob. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwięga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drwięga krijgt een gele kaart. Beştea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beştea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - WALLACHIA 2:1

27e minuut.
Nachteule verovert de bal door een tackle van achteren. Nachteule probeert naar een medespeler te passen. Grădescu speelt de bal door. Kmita is nu in balbezit. Kmita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klungelig pakt Rajatie de bal. Rajatie speelt de bal door. Nachteule verovert de bal door een tackle van achteren. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Drwięga bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea onderschept slim de pass. Criţă begaat een overtreding. Beştea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muzambinho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwięga begaat een overtreding. Beştea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grădescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beştea heeft problemen om de bal te vangen. Beştea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..U..CLUJ 47%, WALLACHIA 53%.
..U..CLUJ - WALLACHIA 2:1

53e minuut.
Bachert probeert de bal met de borst te controleren. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kmita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kmita komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasture komt het veld opgelopen. Fedor komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Pelić onderschept slim de pass. Pelić geeft een lange en hoge pass. Paler rent richting de bal. Paler haalt uit met een fantastische trap. Georgariou bokst de bal weg.

80e minuut.
Vengl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vengl passt de bal in één keer door. Lew is nu in balbezit. Vengl is nu in balbezit. Vengl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nachteule passt de bal zonder na te denken. Rajatie met een sublieme pass. Lew rent richting de bal. Lew geeft de bal voor. Paler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..U..CLUJ 48%, WALLACHIA 52%.
..U..CLUJ - WALLACHIA 2:1