Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOCA12 F.C Doman
442 Tactiek dorica
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 49.4
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


16e minuut.
Olano onderschept slim de pass. Olano probeert naar een medespeler te passen. Martell bereikt de bal nog maar net als eerste. Giermek onderschept slim de pass. Giermek draait met de bal, schiet en ... Kolbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kolbas met een sublieme pass. Okorski kopt de bal weg. Boyajyan probeert de bal met de borst te controleren. Tarassenkov is nu in balbezit. Tarassenkov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rysio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaštropil met de inworp. Okorski rent richting de bal. Okorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Šocikas verovert de bal door een tackle van achteren. Šocikas passt de bal zonder na te denken. Martell speelt de bal door. Liga met een sublieme pass. Capota is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cucu. Cucu krijgt een gele kaart. Okorski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agnelluti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koralakis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrei geeft een lange en hoge pass. Giermek is nu in balbezit. Giermek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Šocikas geeft de bal voor. Okorski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rysio de bal. Koralakis rent richting de bal. Koralakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Trâmbiţaş trapt de bal weg. Ionică kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Andrei de bal onder controle te krijgen. Giermek rent richting de bal. Giermek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOCA12 49%, F.C Doman 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOCA12 - F.C Doman 0:0

49e minuut.
Ionică rent richting de bal. Kaštropil onderschept slim de pass. Kaštropil met een sublieme pass. Koralakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koralakis haalt uit met een fantastische trap. Trâmbiţaş bokst de bal weg.

57e minuut.
Tarassenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarassenkov onderschept slim de pass. Tarassenkov geeft een hoge lob. Koralakis krijgt zijn hoofd ertegen. Trâmbiţaş bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaštropil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Târşitu verovert de bal door een tackle van achteren. Koralakis rent richting de bal. Koralakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bourreau onderschept slim de pass. Bourreau probeert naar een medespeler te passen. Koralakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koralakis schiet op doel. Trâmbiţaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOCA12 - F.C Doman 0:1

69e minuut.
Klungelig pakt Okorski de bal. Târşitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu met een sublieme pass. Giermek bereikt de bal nog maar net als eerste. Giermek draait met de bal, schiet en ... Kolbas bokst de bal weg.

75e minuut.
Ionică is nu in balbezit. Kaštropil verovert de bal door een tackle van achteren. Kaštropil passt de bal met de wreef. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Târşitu kopt de bal weg. Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Giermek rent richting de bal. Giermek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kaštropil heeft problemen om de bal te vangen. Kaštropil met een sublieme pass. Jaroń is nu in balbezit. Koralakis onderschept slim de pass. Koralakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kaštropil onderschept slim de pass. Kaštropil passt de bal zonder na te denken. Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Giermek bereikt de bal nog maar net als eerste. Giermek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOCA12 - F.C Doman 1:1

85e minuut.
Cucu rent richting de bal. Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrei geeft een lange en hoge pass. Giermek rent richting de bal. Giermek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOCA12 52%, F.C Doman 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOCA12 - F.C Doman 1:1