Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-17 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: CYTY Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28200
ARSENAL CITY Rapidul
tct Tactiek old
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 50.6
solid Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Drăguloiu rent richting de bal. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gröppel begaat een overtreding. Buil raakt geblesseerd tijdens het duel. Iţic komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Królik rent richting de bal. Cicvok onderschept slim de pass. Strohsack maakt een afschuwelijke overtreding. Strohsack krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Świerniak passt de bal in één keer door. Minulescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Królik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torriente rent richting de bal. Torriente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho begaat een overtreding. Cicvok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguerreverre met een snel genomen vrije trap. Cicvok maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Świerniak rent richting de bal. Buil onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguerreverre. Aguerreverre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 56%, Rapidul 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARSENAL CITY - Rapidul 0:0

46e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu begaat een overtreding. Minulescu krijgt een gele kaart. Buil roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Buil kan niet meer verder spelen. Simoen komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pinter geeft een hoge lob. Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiếu begaat een overtreding. Simoen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iţic wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên geeft een hoge lob. Simoen is nu in balbezit. Simoen haalt uit met een fantastische trap. Delura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Rapidul 0:1

73e minuut.
Aguerreverre probeert naar een medespeler te passen. Minulescu is nu in balbezit. Minulescu passt de bal in één keer door. Cicvok is nu in balbezit. Cicvok schiet op doel. Marcola bokst de bal weg.

79e minuut.
Fontora heeft problemen om de bal te vangen. Torriente rent richting de bal. Cicvok is nu in balbezit. Cicvok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSENAL CITY - Rapidul 1:1

83e minuut.
Klungelig pakt Aguerreverre de bal. Aguerreverre probeert naar een medespeler te passen. Dubravica rent richting de bal. Dubravica geeft de bal voor. Minulescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 63%, Rapidul 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARSENAL CITY - Rapidul 1:1