Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfr blascovici Steaua_lui_Gigica
kkk Tactiek *-*-*-*
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
53.4 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sese passt de bal met de wreef. MacGowan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGowan draait met de bal, schiet en ... Carreón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 1:0

8e minuut.
Dudryk geeft een lange en hoge pass. Hübner geeft de bal voor. Paidousis speelt de bal door. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga draait met de bal, schiet en ... Robles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
MacGowan met een sublieme pass. Daar is Dudryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carol begaat een overtreding. Carol krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Quiboloy geeft een lange en hoge pass. Diaconu controleert de bal met de borst. Fuego rent richting de bal. Diaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Fanzaga probeert naar een medespeler te passen. Osland is nu in balbezit. Osland passt de bal zonder na te denken. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu schiet op doel. Robles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
MacGowan probeert de bal met de borst te controleren. Aray geeft een hoge lob. Dudryk is nu in balbezit. Dudryk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfr blascovici 57%, Steaua_lui_Gigica 43%.
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 2:0

51e minuut.
Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paidousis rent richting de bal. Osland onderschept slim de pass. Osland schiet op doel. Robles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Hübner met een sublieme pass. Văn Nghĩa heeft problemen om de bal te vangen. Dudryk rent richting de bal. Dudryk draait met de bal, schiet en ... Carreón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 3:0

75e minuut.
Cimbru met een sublieme pass. Aray met een sublieme pass. Sese is nu in balbezit. Sese geeft een hoge lob. Dudryk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 4:0

77e minuut.
Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Osland verovert de bal door een tackle van achteren. Osland passt de bal in één keer door. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. Robles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Breznay met een snelle inworp. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu onderschept slim de pass. Diaconu draait met de bal, schiet en ... Robles bokst de bal weg. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fanzaga neemt de hoekschop. Osland rent richting de bal. Osland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfr blascovici 58%, Steaua_lui_Gigica 42%.
cfr blascovici - Steaua_lui_Gigica 4:0