Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal`FC´ Ravasz eS
4_1_2_1_2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 20.5
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tarr heeft problemen om de bal te vangen. Tuerlinckx probeert naar een medespeler te passen. Ojarinne rent richting de bal. Seba bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kürti trapt de bal weg van het doel. Inworp. Zakrystiański met de inworp. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zakrystiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrystiański passt de bal in één keer door. Tuerlinckx met een sublieme pass. Daar is Ojarinne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojarinne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zakrystiański geeft een lange en hoge pass. Seba kopt de bal weg. Csertői rent richting de bal. Ojarinne verovert de bal door een tackle van achteren. Ojarinne draait met de bal, schiet en ... Kürti bokst de bal weg.

9e minuut.
Kohárszky probeert de bal aan de voet te houden. Kányádi rent richting de bal. Kányádi geeft de bal voor. Ojarinne maakt een snoekduik en kopt de bal. Kürti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Seba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohárszky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seba neemt de penalty, wat een uithaal! Kürti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 1:0

13e minuut.
Kányádi geeft een hoge lob. Zakrystiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrystiański met een sublieme pass. Seba rent richting de bal. Seba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 2:0

18e minuut.
Ojarinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojarinne passt de bal met de wreef. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ady de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kányádi passt de bal zonder na te denken. Seba rent richting de bal. Seba passt de bal in één keer door. Ojarinne rent richting de bal. Ojarinne schiet op doel. Kürti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ojarinne rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ady ... Strafschop! Directe rode kaart, Ady moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ady schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ojarinne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seba legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 3:0

21e minuut.
Ojarinne passt de bal in één keer door. Zakrystiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrystiański probeert naar een medespeler te passen. Seba is nu in balbezit. Seba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Zakrystiański met een snelle inworp. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx geeft de bal voor. Kányádi is nu in balbezit. Kányádi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Seba rent richting de bal. Seba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 4:0

26e minuut.
Ojarinne onderschept slim de pass. Seba is nu in balbezit. Ojarinne rent richting de bal. Seba rent richting de bal. Seba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ojarinne rent richting de bal. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba is nu in balbezit. Seba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 5:0

30e minuut.
Klungelig pakt Csokonay de bal. Kányádi kopt de bal weg. Seba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojarinne is nu in balbezit. Ojarinne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tuerlinckx controleert de bal met de borst. Csertői is nu in balbezit. Seba rent richting de bal. Ojarinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojarinne haalt uit met een fantastische trap. Kürti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Hetényi geeft een lange en hoge pass. Mogyoródi rent richting de bal. Kvasz onderschept slim de pass. Zakrystiański rent richting de bal. Zakrystiański geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Tuerlinckx kopt de bal weg. Seba rent richting de bal. Ojarinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojarinne haalt uit met een fantastische trap. Kürti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 6:0

35e minuut.
Kányádi is nu in balbezit. Kányádi passt de bal in één keer door. Daar is Seba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seba schiet op doel. Kürti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 7:0

37e minuut.
Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx passt de bal met de wreef. Ojarinne is nu in balbezit. Ojarinne schiet op doel. Kürti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 8:0

40e minuut.
Kürti speelt de bal door. Zakrystiański kopt de bal weg. Ojarinne rent richting de bal. Seba rent richting de bal. Seba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seba rent richting de bal. Seba haalt uit met een fantastische trap. Kürti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal`FC´ 15%, Ravasz eS 85%.
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 8:0

48e minuut.
Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi passt de bal met de wreef. Seba probeert naar een medespeler te passen. Ojarinne rent richting de bal. Ojarinne haalt uit met een fantastische trap. Kürti bokst de bal weg. Seba bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 9:0

50e minuut.
Csúri probeert naar een medespeler te passen. Kányádi speelt de bal door. Ojarinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojarinne haalt uit met een fantastische trap. Kürti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 10:0

52e minuut.
Kányádi is nu in balbezit. Kányádi probeert naar een medespeler te passen. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx geeft de bal voor. Seba krijgt zijn hoofd ertegen. Kürti bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tuerlinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Tuerlinckx geeft een hoge lob. Ojarinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojarinne schiet op doel. Kürti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 11:0

56e minuut.
Daar is Mogyoródi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakrystiański rent richting de bal. Zakrystiański passt de bal met de wreef. Seba heeft problemen om de bal te vangen. Seba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Tarr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx passt de bal zonder na te denken. Ojarinne is nu in balbezit. Ojarinne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 12:0

60e minuut.
Kvasz geeft een hoge lob. Hetényi rent richting de bal. Hetényi met een sublieme pass. Kányádi is nu in balbezit. Kányádi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kürti trapt de bal weg. Zakrystiański kopt de bal weg. Ojarinne rent richting de bal. Seba heeft problemen om de bal te vangen. Seba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 13:0

63e minuut.
Ojarinne verovert de bal door een tackle van achteren. Tuerlinckx met een sublieme pass. Seba is nu in balbezit. Seba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 14:0

68e minuut.
Zakrystiański rent richting de bal. Zakrystiański speelt de bal door. Daar is Ojarinne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seba rent richting de bal. Seba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Zakrystiański rent richting de bal. Zakrystiański geeft een hoge lob. Seba bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba draait met de bal, schiet en ... Kürti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 15:0

70e minuut.
Csúri probeert naar een medespeler te passen. Cserhalmi heeft problemen om de bal te vangen. Cserhalmi passt de bal zonder na te denken. Seba rent richting de bal. Seba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Zakrystiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrystiański passt de bal in één keer door. Seba bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba draait met de bal, schiet en ... Kürti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 16:0

79e minuut.
Tuerlinckx probeert naar een medespeler te passen. Zakrystiański speelt de bal door. Ojarinne rent richting de bal. Seba bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba draait met de bal, schiet en ... Kürti bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zakrystiański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kürti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kányádi is nu in balbezit. Kányádi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 17:0

81e minuut.
Zakrystiański met een snelle inworp. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx met een sublieme pass. Seba is nu in balbezit. Seba haalt uit met een fantastische trap. Kürti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 18:0

83e minuut.
Tuerlinckx onderschept slim de pass. Tuerlinckx met een sublieme pass. Klungelig pakt Seba de bal. Seba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 19:0

84e minuut.
Zakrystiański speelt de bal door. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx passt de bal in één keer door. Daar is Ojarinne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojarinne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Kürti trapt de bal weg. Zakrystiański kopt de bal weg. Ojarinne rent richting de bal. Ojarinne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

87e minuut.
Tuerlinckx geeft een hoge lob. Zakrystiański rent richting de bal. Zakrystiański probeert naar een medespeler te passen. Ojarinne is nu in balbezit. Ojarinne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bárányos geeft een hoge lob. Ojarinne rent richting de bal. Ojarinne met een sublieme pass. Seba is nu in balbezit. Seba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal`FC´ 23%, Ravasz eS 77%.
Arsenal`FC´ - Ravasz eS 19:0