Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-07 18:11
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: ASVB Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2824
Minerul Slatina Spin Of Terrible Winds
Normal Tactiek modificata
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
16.2 gemiddelde waardering 49.1
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Allinson kopt de bal weg. Mihăilă is nu in balbezit. Mihăilă passt de bal in één keer door. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Wharehinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Moisoiu is nu in balbezit. Moisoiu passt de bal met de wreef. Codruţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walle is nu in balbezit. Walle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Codruţ is nu in balbezit. Codruţ passt de bal in één keer door. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Wharehinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minerul Slatina - Spin Of Terrible Winds 1:0

18e minuut.
Allinson is nu in balbezit. Allinson passt de bal in één keer door. Ichim rent richting de bal. Walle verovert de bal door een tackle van achteren. Walle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
McCaig speelt de bal door. Bolger rent richting de bal. Iţic rent richting de bal. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ met een sublieme pass. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. Wharehinga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wharehinga trapt de bal weg van het doel. Codruţ met een sublieme pass. McCaig is nu in balbezit. Paşcalău verovert de bal door een tackle van achteren. Paşcalău schiet op doel. Wharehinga bokst de bal weg.

36e minuut.
Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison onderschept slim de pass. Harrison geeft de bal voor. Walle is nu in balbezit. Walle haalt uit met een fantastische trap. Baliţiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Vişoianu onderschept slim de pass. Vişoianu geeft een hoge lob. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minerul Slatina 18%, Spin Of Terrible Winds 82%.
Minerul Slatina - Spin Of Terrible Winds 1:0

49e minuut.
Bolger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moisoiu. Bolger raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolger met een snel genomen vrije trap. Allinson is nu in balbezit. Allinson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wharehinga trapt de bal weg. Ichim kopt de bal weg. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. Wharehinga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minerul Slatina - Spin Of Terrible Winds 2:0

56e minuut.
Bolger geeft een hoge lob. Mihăilă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ichim de bal onder controle te krijgen. Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bolger onderschept slim de pass. Codruţ is nu in balbezit. Codruţ met een sublieme pass. Walle is nu in balbezit. Walle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Codruţ probeert naar een medespeler te passen. Bolger bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minerul Slatina - Spin Of Terrible Winds 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minerul Slatina 20%, Spin Of Terrible Winds 80%.
Minerul Slatina - Spin Of Terrible Winds 3:0