Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Timisoara Spin Of Terrible Winds
Normal Tactiek modificata
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
19.4 gemiddelde waardering 48.5
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Chivulete rent richting de bal. Chivulete met een sublieme pass. Dragoş is nu in balbezit. Dragoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Timisoara - Spin Of Terrible Winds 1:0

7e minuut.
Edge met een sublieme pass. Daar is Brygoła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragoş verovert de bal door een tackle van achteren. Dragoş schiet op doel. Wharehinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Timisoara - Spin Of Terrible Winds 2:0

15e minuut.
Chivulete rent richting de bal. Chivulete probeert naar een medespeler te passen. Dragoş rent richting de bal. Dragoş draait met de bal, schiet en ... Wharehinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Walle rent richting de bal. Walle passt de bal zonder na te denken. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge haalt uit met een fantastische trap. Ruicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Timisoara - Spin Of Terrible Winds 2:1

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Chivulete de bal onder controle te krijgen. Brygoła is nu in balbezit. Dragoş onderschept slim de pass. Dragoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Timisoara - Spin Of Terrible Winds 3:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iorgulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Harrison rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iorgulescu neemt de hoekschop. Chivulete is nu in balbezit. Chivulete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Timisoara - Spin Of Terrible Winds 4:1

38e minuut.
Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane geeft de bal voor. Klungelig pakt Dragoş de bal. Dragoş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Wharehinga rent richting de bal. Wharehinga geeft een lange en hoge pass. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge haalt uit met een fantastische trap. Ruicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Timisoara - Spin Of Terrible Winds 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Timisoara 23%, Spin Of Terrible Winds 77%.
Viitorul Timisoara - Spin Of Terrible Winds 4:2

50e minuut.
Cole passt de bal met de wreef. Inworp. Iorgulescu met een snelle inworp. Măcriş rent richting de bal. Măcriş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dragoş is nu in balbezit. Dragoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Timisoara - Spin Of Terrible Winds 5:2

51e minuut.
Iorgulescu met een snelle inworp. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Finley verovert de bal door een tackle van achteren. Pufleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pufleanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wharehinga met een harde bal richting middenveld. Daar is Oncică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oncică speelt de bal door. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Oncică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brygoła rent richting de bal. Brygoła passt de bal met de wreef. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Timisoara 24%, Spin Of Terrible Winds 76%.
Viitorul Timisoara - Spin Of Terrible Winds 5:2