Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Magnisiakos anaksiopistoi
boom Tactiek pipila
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.6 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Tabachnik onderschept slim de pass. Tabachnik passt de bal met de wreef. Schopenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schopenhauer geeft de bal voor. Konecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kounenakis is nu in balbezit. Pereira onderschept slim de pass. Lagouvardos rent richting de bal. Lagouvardos haalt uit met een fantastische trap. Jahu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dostál rent richting de bal. Steriotis met een sublieme pass. Garske rent richting de bal. Konecki rent richting de bal. Konecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Serocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Steriotis is nu in balbezit. Steriotis passt de bal in één keer door. Schopenhauer probeert naar een medespeler te passen. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Schopenhauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Steriotis speelt de bal door. Ewertowski is nu in balbezit. Ewertowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Garske rent richting de bal. Garske passt de bal met de wreef. Schopenhauer geeft de bal voor. Ewertowski rent richting de bal. Ewertowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Paziowski met een harde bal richting middenveld. Rahimić kopt de bal weg. Lagouvardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagouvardos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Petriniotis komt het veld opgelopen. Deshkov komt het veld opgelopen. Trzpień komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Schopenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Schopenhauer probeert naar een medespeler te passen. Garske met een sublieme pass. Klungelig pakt Trzpień de bal. Trzpień draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Klungelig pakt Leotta de bal. Leotta verovert de bal door een tackle van achteren. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski draait met de bal, schiet en ... Serocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Magnisiakos - anaksiopistoi 1:0

45e minuut.
Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałowski begaat een overtreding. Ewertowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trzpień zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski haalt uit met een fantastische trap. Serocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Magnisiakos - anaksiopistoi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Magnisiakos 45%, anaksiopistoi 55%.
Fc Magnisiakos - anaksiopistoi 2:0

47e minuut.
Schopenhauer onderschept slim de pass. Schopenhauer geeft de bal voor. Trzpień is nu in balbezit. Trzpień haalt uit met een fantastische trap. Musiałowski probeert de bal aan de voet te houden. Serocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petriniotis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dostál probeert de bal met de borst te controleren. Trzpień onderschept slim de pass. Trzpień schiet op doel. Serocki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petriniotis neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trzpień springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Magnisiakos - anaksiopistoi 3:0

50e minuut.
Garske kopt de bal weg. Klungelig pakt Trzpień de bal. Ewertowski rent richting de bal. Ewertowski haalt uit met een fantastische trap. Serocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Magnisiakos - anaksiopistoi 4:0

59e minuut.
Mertlík geeft een lange en hoge pass. Ewertowski kopt de bal weg. Trzpień is nu in balbezit. Trzpień draait met de bal, schiet en ... Serocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Magnisiakos - anaksiopistoi 5:0

62e minuut.
Petriniotis passt de bal in één keer door. Xuân Sơn rent richting de bal. Schopenhauer onderschept slim de pass. Schopenhauer geeft een lange en hoge pass. Ewertowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Ewertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahimić begaat een overtreding. Ewertowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schopenhauer met een snel genomen vrije trap. Ewertowski krijgt zijn hoofd ertegen. Serocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paziowski heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tabachnik passt de bal in één keer door. Schopenhauer is nu in balbezit. Schopenhauer passt de bal zonder na te denken. Ewertowski rent richting de bal. Ewertowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Schopenhauer speelt de bal door. Trzpień is nu in balbezit. Dostál bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzpień onderschept slim de pass. Trzpień schiet op doel. Serocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Trzpień is nu in balbezit. Leotta rent richting de bal. Trzpień verovert de bal door een tackle van achteren. Trzpień haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Magnisiakos 35%, anaksiopistoi 65%.
Fc Magnisiakos - anaksiopistoi 5:0