Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kotopoula Kalamarias Leonidion F.C
Normal Tactiek 刀具
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 40.9
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt rent richting de bal. Darcourt passt de bal in één keer door. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Peña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zab komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Sadikis bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bercklaer verovert de bal door een tackle van achteren. van Bercklaer geeft een lange en hoge pass. Darcourt rent richting de bal. Darcourt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascosi speelt de bal door. Zab is nu in balbezit. Zab schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Tsertikidis is nu in balbezit. Gortatowski onderschept slim de pass. Gortatowski met een sublieme pass. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Daar is Moraitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraitis passt de bal in één keer door. Darcourt is nu in balbezit. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab haalt uit met een fantastische trap. Emvalomenos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotopoula Kalamarias - Leonidion F.C 0:1

20e minuut.
Tsertikidis is nu in balbezit. Ascosi onderschept slim de pass. Ascosi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Darcourt de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ascosi passt de bal zonder na te denken. Moraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraitis speelt de bal door. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotopoula Kalamarias - Leonidion F.C 0:2

29e minuut.
Antonakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Zab de bal. Zab schiet op doel. Emvalomenos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Szefler verovert de bal door een tackle van achteren. Szefler geeft de bal voor. Darcourt kopt de bal weg. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
van Bercklaer rent richting de bal. van Bercklaer probeert naar een medespeler te passen. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel. Emvalomenos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotopoula Kalamarias - Leonidion F.C 0:3

39e minuut.
Moraitis geeft een hoge lob. Darcourt kopt de bal weg. Zab is nu in balbezit. Zab schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotopoula Kalamarias - Leonidion F.C 0:4

39e minuut.
Moraitis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delgado Ferreiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotopoula Kalamarias 80%, Leonidion F.C 20%.
Kotopoula Kalamarias - Leonidion F.C 0:4

47e minuut.
Georgamlis is nu in balbezit. Gortatowski onderschept slim de pass. Gortatowski geeft een hoge lob. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Emvalomenos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Emvalomenos speelt de bal door. van Bercklaer kopt de bal weg. Zab is nu in balbezit. Zab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotopoula Kalamarias - Leonidion F.C 0:5

51e minuut.
Georgoulis rent richting de bal. Ascosi rent richting de bal. Ascosi probeert naar een medespeler te passen. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ascosi verovert de bal door een tackle van achteren. Ascosi met een sublieme pass. Zab is nu in balbezit. Darcourt rent richting de bal. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Emvalomenos bokst de bal weg. Darcourt is nu in balbezit. Georgoulis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Darcourt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Darcourt kan niet meer verder spelen. Koutsospiros komt het veld opgelopen. Zab neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kotopoula Kalamarias - Leonidion F.C 0:6

64e minuut.
Dalli Cardillo met een sublieme pass. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski passt de bal met de wreef. Koutsospiros is nu in balbezit. Koutsospiros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Delgado Ferreiro passt de bal met de wreef. Zab heeft problemen om de bal te vangen. Koutsospiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsospiros haalt uit met een fantastische trap. Emvalomenos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotopoula Kalamarias - Leonidion F.C 0:7

72e minuut.
Koutsospiros controleert de bal met de borst. Marathonitis rent richting de bal. Koutsospiros verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsospiros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maris de bal onder controle te krijgen. Emvalomenos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Zab probeert de bal aan de voet te houden. Ascosi probeert naar een medespeler te passen. Koutsospiros is nu in balbezit. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Koutsospiros draait met de bal, schiet en ... Delgado Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado Ferreiro geeft een hoge lob. Daar is Ascosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascosi speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotopoula Kalamarias - Leonidion F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotopoula Kalamarias 82%, Leonidion F.C 18%.
Kotopoula Kalamarias - Leonidion F.C 0:8