Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyparktoi f.c ANDRITSAINA
ifyoulike Tactiek stroukis
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 57.2
formidable Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Grahovac onderschept slim de pass. Abromeit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grahovac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neustädter met een snel genomen vrije trap. Aronis is nu in balbezit. Aronis haalt uit met een fantastische trap. Futó bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - ANDRITSAINA 1:0

7e minuut.
Campolo rent richting de bal. Ergüçlü bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karniszowaty. Karniszowaty krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ergüçlü kopt de bal weg. Klungelig pakt Ilca de bal. Christianakis met een sublieme pass. Aronis is nu in balbezit. Aronis schiet op doel. Paal! Futó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Garcinuño met een sublieme pass. Ergüçlü rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roşca. Roşca krijgt een gele kaart. Ergüçlü is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antar met een snel genomen vrije trap. Aronis krijgt zijn hoofd ertegen. Futó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Antar heeft problemen om de bal te vangen. Ilca geeft de bal voor. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anyparktoi f.c - ANDRITSAINA 1:1

37e minuut.
Aronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antar is nu in balbezit. Ilca maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ilca naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 44%, ANDRITSAINA 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyparktoi f.c - ANDRITSAINA 1:1

48e minuut.
Godzina is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abromeit neemt de hoekschop. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Pires Rodrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Klungelig pakt Iliescu de bal. Grahovac onderschept slim de pass. Grahovac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ergüçlü de bal. Ergüçlü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Futó trapt de bal weg van het doel. Aronis probeert de bal met de borst te controleren. Aronis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Antar verovert de bal door een tackle van achteren. Antar passt de bal zonder na te denken. Ergüçlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüçlü geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - ANDRITSAINA 2:1

74e minuut.
Pires Rodrigues met een harde bal richting middenveld. Karniszowaty controleert de bal met de borst. Met opzet legt Antar zijn tegenspeler op de grond. Antar krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Leal geeft een hoge lob. Godzina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yakimov rent richting de bal. Campolo onderschept slim de pass. Campolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Karniszowaty met de inworp. Neustädter met een sublieme pass. Ergüçlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüçlü geeft een lange en hoge pass. Aronis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Antar met de inworp. Aronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronis passt de bal in één keer door. Christianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 55%, ANDRITSAINA 45%.
Anyparktoi f.c - ANDRITSAINA 2:1