Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stevens CPR Pune FC
4-4-2-Anand-2 Tactiek Def 5-2-1-2
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 47.1
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Lumiste rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urzúa zal de hoekschop nemen. Ragno krijgt zijn hoofd ertegen. Imboden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Houbion is nu in balbezit. Houbion passt de bal in één keer door. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevens CPR - Pune FC 0:1

18e minuut.
Houbion met een sublieme pass. Ragno heeft problemen om de bal te vangen. Ragno passt de bal met de wreef. Lumiste rent richting de bal. Lumiste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cangas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Houbion bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zsinka. Houbion raakt geblesseerd tijdens het duel. Cangas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Koszaliński rent richting de bal. Cangas rent richting de bal. Cangas geeft een hoge lob. Daar is Ragno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragno schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevens CPR - Pune FC 0:2

26e minuut.
Pawan geeft een lange en hoge pass. Lumiste rent richting de bal. Kuziński begaat een overtreding. Kuziński krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Houbion passt de bal in één keer door. Ragno is nu in balbezit. Ragno passt de bal in één keer door. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Koszaliński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

35e minuut.
Cangas rent richting de bal. Cangas passt de bal zonder na te denken. Ragno is nu in balbezit. Ragno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevens CPR - Pune FC 0:3

35e minuut.
Rydel is nu in balbezit. Rydel passt de bal met de wreef. Kurinji rent richting de bal. Lumiste verovert de bal door een tackle van achteren. Lumiste draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Houbion verovert de bal door een tackle van achteren. Houbion passt de bal in één keer door. Ragno rent richting de bal. Ragno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevens CPR - Pune FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stevens CPR 73%, Pune FC 27%.
Stevens CPR - Pune FC 0:4

48e minuut.
Imboden trapt de bal weg van het doel. Urzúa kopt de bal weg. Lăscărescu heeft problemen om de bal te vangen. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno draait met de bal, schiet en ... Imboden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Imboden met een harde bal richting middenveld. Cangas kopt de bal weg. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste draait met de bal, schiet en ... Imboden bokst de bal weg. Rogala heeft problemen om de bal te vangen. Lumiste rent richting de bal. Lumiste draait met de bal, schiet en ... Rogala probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mehul is nu in balbezit. Urzúa met een sublieme pass. Houbion speelt de bal door. Lumiste rent richting de bal. Lumiste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kurinji geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urzúa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cangas is nu in balbezit. Cangas passt de bal zonder na te denken. Ragno rent richting de bal. Ragno draait met de bal, schiet en ... Imboden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevens CPR - Pune FC 0:5

71e minuut.
Rogala geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houbion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Houbion met een sublieme pass. Lumiste heeft problemen om de bal te vangen. Lumiste passt de bal in één keer door. Ragno rent richting de bal. Ragno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cangas onderschept slim de pass. Cangas probeert naar een medespeler te passen. Houbion probeert de bal met de borst te controleren. Ragno is nu in balbezit. Ragno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Imboden bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stevens CPR 71%, Pune FC 29%.
Stevens CPR - Pune FC 0:5