Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aoi Kirigirisu Fushigi Dokeshi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Oiwa is nu in balbezit. Shikamaru verovert de bal door een tackle van achteren. Yasunga is nu in balbezit. Shikamaru verovert de bal door een tackle van achteren. Shikamaru geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Morino onderschept slim de pass. Anailson is nu in balbezit. Morino begaat een overtreding. Anailson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Nishizawa kopt de bal weg. Hagimura speelt de bal door. Morino kopt de bal weg. Yasunga rent richting de bal. Yasunga draait met de bal, schiet en ... Hagimura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kimura verovert de bal door een tackle van achteren. Kimura geeft de bal voor. Nishizawa rent richting de bal. Yasunga is nu in balbezit. Yasunga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Kirigirisu - Fushigi Dokeshi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Kirigirisu 58%, Fushigi Dokeshi 42%.
Aoi Kirigirisu - Fushigi Dokeshi 1:0

55e minuut.
Klungelig pakt Hosogai de bal. Ogura geeft een hoge lob. Oiwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oiwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Kirigirisu - Fushigi Dokeshi 2:0

75e minuut.
Yasunga is nu in balbezit. Yasunga probeert naar een medespeler te passen. Oiwa rent richting de bal. Oiwa haalt uit met een fantastische trap. Tsuboi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Morikawa rent richting de bal. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Morikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morikawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Kirigirisu 48%, Fushigi Dokeshi 52%.
Aoi Kirigirisu - Fushigi Dokeshi 2:0