Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delimara Rangers F.C Għaxaq Tal-Grigal
dEF13 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 19.7
solide Schieten zwak
solide Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Salfický bereikt de bal nog maar net als eerste. Salfický passt de bal in één keer door. Kirkov geeft een hoge lob. Daar is Bresonik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresonik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Boaventura is nu in balbezit. Boaventura passt de bal in één keer door. Erbakan rent richting de bal. Erbakan geeft een lange en hoge pass. Bresonik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Depasquale geeft de bal voor. Mercieca is nu in balbezit. Mercieca geeft een lange en hoge pass. Depasquale kopt de bal weg. Erbakan probeert naar een medespeler te passen. Griscti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bresonik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresonik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Għaxaq Tal-Grigal 1:0

23e minuut.
Spiteri Lucas kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boaventura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salfický geeft een hoge lob. Bresonik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Boaventura onderschept slim de pass. Boaventura geeft een hoge lob. Bresonik kopt de bal weg. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Florenza kopt de bal weg. Griscti Soler heeft problemen om de bal te vangen. Bresonik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresonik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Depasquale is nu in balbezit. Depasquale geeft een hoge lob. Bresonik rent richting de bal. Bresonik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Għaxaq Tal-Grigal 2:0

35e minuut.
Boaventura rent richting de bal. Boaventura geeft de bal voor. Sammut heeft problemen om de bal te vangen. Bresonik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresonik schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kirkov probeert naar een medespeler te passen. Erbakan rent richting de bal. Erbakan passt de bal in één keer door. Bresonik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresonik schiet op doel. Griscti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Għaxaq Tal-Grigal 3:0

39e minuut.
Kirkov passt de bal zonder na te denken. Salfický bereikt de bal nog maar net als eerste. Salfický passt de bal met de wreef. Bresonik is nu in balbezit. Bresonik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bresonik passt de bal met de wreef. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov passt de bal zonder na te denken. Bresonik is nu in balbezit. Bresonik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Għaxaq Tal-Grigal 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delimara Rangers F.C 21%, Għaxaq Tal-Grigal 79%.
Delimara Rangers F.C - Għaxaq Tal-Grigal 4:0

47e minuut.
Salfický rent richting de bal. Salfický geeft de bal voor. Klungelig pakt Sammut de bal. Bresonik rent richting de bal. Bresonik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mercieca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercieca onderschept slim de pass. Boaventura kopt de bal weg. Bresonik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresonik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Boaventura controleert de bal met de borst. Boaventura geeft een lange en hoge pass. Sammut kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salfický de bal onder controle te krijgen. Salfický geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Griscti speelt de bal door. Mifsud kopt de bal weg. Salfický probeert naar een medespeler te passen. Bresonik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresonik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Għaxaq Tal-Grigal 5:0

58e minuut.
Griscti Soler is nu in balbezit. Suchoń onderschept slim de pass. Suchoń met een sublieme pass. Bresonik is nu in balbezit. Bresonik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Għaxaq Tal-Grigal 6:0

61e minuut.
Suchoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchoń geeft een lange en hoge pass. Daar is Boaventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boaventura speelt de bal door. Bresonik is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salfický neemt de hoekschop. Bresonik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Flores passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ellis de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Erbakan zal de hoekschop nemen. Bresonik springt en kopt de bal. Griscti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Għaxaq Tal-Grigal 7:0

79e minuut.
Boaventura geeft een lange en hoge pass. Bresonik kopt de bal weg. Kirkov rent richting de bal. Kirkov geeft een lange en hoge pass. Bresonik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Depasquale rent richting de bal. Depasquale probeert naar een medespeler te passen. Erbakan geeft de bal voor. Salfický bereikt de bal nog maar net als eerste. Salfický geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Griscti met een harde bal richting middenveld. Salfický bereikt de bal nog maar net als eerste. Salfický probeert naar een medespeler te passen. Bresonik is nu in balbezit. Bresonik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delimara Rangers F.C 16%, Għaxaq Tal-Grigal 84%.
Delimara Rangers F.C - Għaxaq Tal-Grigal 7:0