Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-15 02:27
  • Competitiewedstrijd: Liga Nacional
  • Stadion: volton Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 34160
volton Motagua Hambrientos
Oak-W Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 18.8
very good Schieten average
excellent Passen poor
solid Verdedigen hopeless


1e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo passt de bal met de wreef. Colindres probeert naar een medespeler te passen. Dieu rent richting de bal. Dieu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Motagua Hambrientos 1:0

4e minuut.
Macoto met een sublieme pass. Pinci geeft een lange en hoge pass. Dieu rent richting de bal. Dieu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Motagua Hambrientos 2:0

6e minuut.
Dieu passt de bal in één keer door. Alcantara rent richting de bal. Dieu onderschept slim de pass. Dieu draait met de bal, schiet en ... Castillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Conde neemt de hoekschop. Villalta bokst de bal weg. Daar is Dieu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Motagua Hambrientos 3:0

8e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Conde kopt de bal weg. Andino heeft problemen om de bal te vangen. Dieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Macoto geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Castillo de bal onder controle te krijgen. Alcantara is nu in balbezit. Dieu onderschept slim de pass. Dieu haalt uit met een fantastische trap. Villalta bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alcantara met de inworp. Davila is nu in balbezit. Conde onderschept slim de pass. Conde draait met de bal, schiet en ... Villalta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lean kopt de bal weg. Villalta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dieu probeert de bal met de borst te controleren. Villalta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Andino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde schiet op doel. Villalta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colindres met een snelle inworp. Dieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieu schiet op doel. Villalta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Colindres geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Conde maakt een snoekduik en kopt de bal. Castillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villalta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Motagua Hambrientos 4:0

21e minuut.
Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera is nu in balbezit. Ferrera passt de bal zonder na te denken. Colindres rent richting de bal. Colindres draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Dieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieu passt de bal in één keer door. Conde is nu in balbezit. Klungelig pakt Conde de bal. Conde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Conde is nu in balbezit. Conde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pinci onderschept slim de pass. Pinci geeft een hoge lob. Dieu rent richting de bal. Conde is nu in balbezit. Conde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Villalta bokst de bal weg.

37e minuut.
Fraño bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraño passt de bal zonder na te denken. Duarte geeft de bal voor. Dieu probeert de bal met de borst te controleren. Dieu schiet op doel. Villalta bokst de bal weg.

39e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinci verovert de bal door een tackle van achteren. Pinci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dieu de bal. Dieu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Castillo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Colindres neemt de hoekschop. Dieu rent richting de bal. Dieu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fajardo passt de bal in één keer door. Pinci rent richting de bal. Pinci met een sublieme pass. Dieu heeft problemen om de bal te vangen. Dieu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Motagua Hambrientos 5:0

44e minuut.
Alcantara bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde passt de bal met de wreef. Dieu is nu in balbezit. Dieu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villalta speelt de bal door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo geeft de bal voor. Dieu rent richting de bal. Dieu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volton 15%, Motagua Hambrientos 85%.
volton - Motagua Hambrientos 5:0

48e minuut.
Andino probeert de bal aan de voet te houden. Ferrera rent richting de bal. Ferrera met een sublieme pass. Dieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Conde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinci probeert de bal met de borst te controleren. Pinci geeft een hoge lob. Dieu rent richting de bal. Dieu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Motagua Hambrientos 6:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinci rent richting de bal. Pinci geeft een lange en hoge pass. Dieu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Conde onderschept slim de pass. Conde passt de bal met de wreef. Dieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Motagua Hambrientos 7:0

61e minuut.
Ferrera verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrera probeert naar een medespeler te passen. Dieu is nu in balbezit. Dieu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Motagua Hambrientos 8:0

66e minuut.
Doeltrap. Villalta met een harde bal richting middenveld. Pinci kopt de bal weg. Dieu rent richting de bal. Dieu haalt uit met een fantastische trap. Villalta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Duarte kopt de bal weg. Pinci is nu in balbezit. Pinci passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dieu de bal. Dieu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Inworp. Pinci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Davila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinci rent richting de bal. Pinci passt de bal in één keer door. Conde is nu in balbezit. Conde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Conde kopt de bal weg. Alcantara heeft problemen om de bal te vangen. Conde rent richting de bal. Conde geeft een lange en hoge pass. Dieu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Conde controleert de bal met de borst. Davila is nu in balbezit. Conde onderschept slim de pass. Conde haalt uit met een fantastische trap. Villalta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Motagua Hambrientos 9:0

85e minuut.
Zuniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinci speelt de bal door. Ferrera speelt de bal door. Colindres is nu in balbezit. Colindres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volton 11%, Motagua Hambrientos 89%.
volton - Motagua Hambrientos 9:0