Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flacos Yacares Brtales Orangutanes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Urbieta passt de bal in één keer door. Fadlala is nu in balbezit. Fadlala probeert naar een medespeler te passen. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Filippini rent richting de bal. Filippini passt de bal met de wreef. Urbieta is nu in balbezit. Urbieta passt de bal in één keer door. Martinesi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Inworp. Morra met een snelle inworp. Urbieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Subeldía onderschept slim de pass. Subeldía geeft een hoge lob. Barboza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Artaza is nu in balbezit. Subeldía onderschept slim de pass. Subeldía met een sublieme pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flacos Yacares 47%, Brtales Orangutanes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flacos Yacares - Brtales Orangutanes 0:0

47e minuut.
Martinesi verovert de bal door een tackle van achteren. Martinesi met een sublieme pass. Samaniego rent richting de bal. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flacos Yacares - Brtales Orangutanes 0:1

49e minuut.
Morra bereikt de bal nog maar net als eerste. Morra geeft de bal voor. Fadlala kopt de bal weg. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Yaluff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergara is nu in balbezit. Vergara passt de bal zonder na te denken. Samaniego rent richting de bal. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Subeldía speelt de bal door. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini passt de bal in één keer door. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flacos Yacares - Brtales Orangutanes 1:1

70e minuut.
Artaza met de inworp. Klungelig pakt Arzamendia de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yegros. Arzamendia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arzamendia kan niet meer verder spelen. Martinesi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Rios probeert naar een medespeler te passen. Martinesi rent richting de bal. Martinesi met een sublieme pass. Vergara rent richting de bal. Vergara schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Artaza is nu in balbezit. Yegros is nu in balbezit. Yegros met een sublieme pass. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Barboza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flacos Yacares 51%, Brtales Orangutanes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flacos Yacares - Brtales Orangutanes 1:1