Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buchoonbuk Jangmachu SKT Telecom T1
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Yong-Lee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soo-Won komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Mecha probeert naar een medespeler te passen. Hyun is nu in balbezit. Hyun passt de bal zonder na te denken. Daar is Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Jangmachu - SKT Telecom T1 0:1

19e minuut.
Soo-Won speelt de bal door. Joon-Ming rent richting de bal. Joon-Ming geeft een lange en hoge pass. Kyung-Lee rent richting de bal. Kyung-Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buchoonbuk Jangmachu - SKT Telecom T1 1:1

28e minuut.
Byung-Kuk probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Kwo is nu in balbezit. Cheng-Kwo met een sublieme pass. Kyung-Lee rent richting de bal. Kyung-Lee haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Park-Ling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Sung-Hyun met de inworp. Daar is Lee-Kwon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Kwon met een sublieme pass. Klungelig pakt Park de bal. Park schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Soo-Won speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korona met de inworp. Hyun kan de bal niet met de borst controleren. Hyun geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Jangmachu 51%, SKT Telecom T1 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buchoonbuk Jangmachu - SKT Telecom T1 1:1

52e minuut.
Park-Hyuon met een sublieme pass. Lee-Kwon is nu in balbezit. Park is nu in balbezit. Lee-Kwon is nu in balbezit. Lee-Kwon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Jangmachu - SKT Telecom T1 1:2

63e minuut.
Daar is Jee-Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Kwon rent richting de bal. Park is nu in balbezit. Lee-Kwon is nu in balbezit. Lee-Kwon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Park heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Lin rent richting de bal. Park onderschept slim de pass. Lee-Kwon rent richting de bal. Lee-Kwon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Byung-Kuk geeft een lange en hoge pass. Mecha rent richting de bal. Mecha met een sublieme pass. Daar is Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Jangmachu 62%, SKT Telecom T1 38%.
Buchoonbuk Jangmachu - SKT Telecom T1 1:2