Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekhnichni Richka G-77
Normal Tactiek RE
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten average
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Diryavka geeft de bal voor. Pischur kopt de bal weg. Diryavka heeft problemen om de bal te vangen. Ferenchak rent richting de bal. Ferenchak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pshenichniy rent richting de bal. Pshenichniy speelt de bal door. Pryadko is nu in balbezit. Pryadko geeft een hoge lob. Ferenchak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalynychenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rebrov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - G-77 0:1

8e minuut.
Daar is Diryavka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryabtsev rent richting de bal. Diryavka onderschept slim de pass. Diryavka geeft een hoge lob. Ferenchak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - G-77 0:2

11e minuut.
Pryadko passt de bal zonder na te denken. Diryavka rent richting de bal. Ferenchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenchak haalt uit met een fantastische trap. Kalynychenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - G-77 0:3

13e minuut.
Babkin onderschept slim de pass. Babkin probeert naar een medespeler te passen. Diryavka met een sublieme pass. Ferenchak is nu in balbezit. Ferenchak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pryadko kopt de bal weg. Shevelyukhin rent richting de bal. Shevelyukhin passt de bal met de wreef. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rebrov met een harde bal richting middenveld. Diryavka kopt de bal weg. Ferenchak rent richting de bal. Ferenchak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - G-77 0:4

20e minuut.
Ferenchak kan de bal niet met de borst controleren. Nagornyak is nu in balbezit. Pryadko verovert de bal door een tackle van achteren. Pryadko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rebrov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - G-77 0:5

22e minuut.
Karamushko passt de bal in één keer door. Pischur is nu in balbezit. Pischur passt de bal met de wreef. Ferenchak heeft problemen om de bal te vangen. Ferenchak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kalynychenko trapt de bal weg van het doel. Ryabtsev probeert de bal aan de voet te houden. Diryavka geeft de bal voor. Ferenchak heeft problemen om de bal te vangen. Ferenchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - G-77 0:6

25e minuut.
Pryadko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Diryavka de bal. Diryavka met een sublieme pass. Ferenchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenchak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nagornyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka verovert de bal door een tackle van achteren. Diryavka passt de bal zonder na te denken. Ferenchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenchak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - G-77 0:7

29e minuut.
Matviiv speelt de bal door. Shelaev rent richting de bal. Met opzet legt Ferenchak zijn tegenspeler op de grond. Ferenchak krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Karamushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka onderschept slim de pass. Diryavka met een sublieme pass. Ferenchak is nu in balbezit. Ferenchak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pryadko is nu in balbezit. Pryadko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rebrov de bal. Ferenchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenchak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kalynychenko trapt de bal weg van het doel. Diryavka controleert de bal met de borst. Diryavka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ferenchak de bal. Ferenchak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Prokhorov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pryadko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryadko met een sublieme pass. Ferenchak rent richting de bal. Ferenchak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekhnichni Richka 81%, G-77 19%.
Tekhnichni Richka - G-77 0:7

50e minuut.
Diryavka geeft de bal voor. Pischur is nu in balbezit. Pischur geeft een lange en hoge pass. Ferenchak is nu in balbezit. Ferenchak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pryadko passt de bal in één keer door. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka geeft een lange en hoge pass. Ferenchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenchak schiet op doel. Kalynychenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferenchak heeft problemen om de bal te vangen. Rebrov rent richting de bal. Ferenchak verovert de bal door een tackle van achteren. Ferenchak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zaginaylov probeert naar een medespeler te passen. Shevelyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevelyukhin met een sublieme pass. Ferenchak rent richting de bal. Ferenchak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - G-77 0:8

58e minuut.
Zaginaylov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur speelt de bal door. Ferenchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenchak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - G-77 0:9

63e minuut.
Klungelig pakt Pischur de bal. Pischur geeft de bal voor. Ferenchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenchak haalt uit met een fantastische trap. Kalynychenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - G-77 0:10

72e minuut.
Doeltrap. Zayats met een harde bal richting middenveld. Diryavka kopt de bal weg. Ferenchak heeft problemen om de bal te vangen. Ferenchak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Kalynychenko met een harde bal richting middenveld. Diryavka kopt de bal weg. Nagornyak heeft problemen om de bal te vangen. Ferenchak is nu in balbezit. Ferenchak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalynychenko met een harde bal richting middenveld. Diryavka kopt de bal weg. Ferenchak probeert de bal met de borst te controleren. Ferenchak haalt uit met een fantastische trap. Kalynychenko bokst de bal weg.

81e minuut.
Karamushko rent richting de bal. Diryavka verovert de bal door een tackle van achteren. Diryavka probeert naar een medespeler te passen. Ferenchak is nu in balbezit. Ferenchak draait met de bal, schiet en ... Kalynychenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Pischur is nu in balbezit. Pischur geeft de bal voor. Kalynychenko probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Ferenchak de bal. Ferenchak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - G-77 0:11

88e minuut.
Pryadko is nu in balbezit. Pryadko met een sublieme pass. Diryavka speelt de bal door. Ferenchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenchak draait met de bal, schiet en ... Kalynychenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pryadko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka passt de bal in één keer door. Ferenchak rent richting de bal. Ferenchak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekhnichni Richka 78%, G-77 22%.
Tekhnichni Richka - G-77 0:11