Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadid Shir Dorost Oqāb
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zitoumi rent richting de bal. Kaleel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zitoumi. Zitoumi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Melli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zitoumi met de inworp. Figlis rent richting de bal. Figlis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Misbahi met een sublieme pass. Sotoudeh is nu in balbezit. Hanzali onderschept slim de pass. Hanzali draait met de bal, schiet en ... Kaleel Hajjaji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadid Shir - Dorost Oqāb 1:0

34e minuut.
Daar is Majidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi met een sublieme pass. Dalvand bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalvand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jadid Shir - Dorost Oqāb 1:1

38e minuut.
Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musavi met de inworp. Zarincheh geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dalvand is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Dalvand bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalvand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jadid Shir - Dorost Oqāb 1:2

39e minuut.
Daar is Dalvand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atamari is nu in balbezit. Dalvand schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dalvand krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadid Shir 63%, Dorost Oqāb 37%.
Jadid Shir - Dorost Oqāb 1:2

71e minuut.
Mahallati is nu in balbezit. Mahallati geeft een lange en hoge pass. Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Atamari rent richting de bal. Atamari geeft de bal voor. Sotoudeh heeft problemen om de bal te vangen. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadid Shir 50%, Dorost Oqāb 50%.
Jadid Shir - Dorost Oqāb 1:2