Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barracas Violentos Boxeadores Con Mal Gusto
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De Haró speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soto krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Arroyo passt de bal zonder na te denken. Wilson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turcios bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson onderschept slim de pass. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracas Violentos - Boxeadores Con Mal Gusto 0:1

27e minuut.
De Haró bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcios geeft de bal voor. Azofeifa probeert de bal aan de voet te houden. Orbando is nu in balbezit. Orbando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Larios speelt de bal door. Prado heeft problemen om de bal te vangen. Vaca is nu in balbezit. Orbando bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vaca rent richting de bal. Larios rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaca. Larios wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Larios kan niet meer verder spelen. Canda komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Vaca is nu in balbezit. Vaca passt de bal zonder na te denken. Canda is nu in balbezit. Orbando onderschept slim de pass. Orbando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcios rent richting de bal. Turcios passt de bal met de wreef. Vaca rent richting de bal. Vaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barracas Violentos - Boxeadores Con Mal Gusto 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracas Violentos 51%, Boxeadores Con Mal Gusto 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barracas Violentos - Boxeadores Con Mal Gusto 1:1

52e minuut.
Vaca met een sublieme pass. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbando verovert de bal door een tackle van achteren. Orbando draait met de bal, schiet en ... Cole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracas Violentos - Boxeadores Con Mal Gusto 2:1

55e minuut.
Turcios probeert naar een medespeler te passen. Vaca is nu in balbezit. Vaca met een sublieme pass. Orbando is nu in balbezit. Orbando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Orbando draait met de bal, schiet en ... Cole met een sublieme pass. Klungelig pakt Armijo de bal. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca passt de bal met de wreef. Cole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cole met een harde bal richting middenveld. Arroyo kopt de bal weg. De Haró probeert de bal aan de voet te houden. Zumbado bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumbado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Caravaca niet meer kan verder spelen. Bocanegra komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De Haró probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcios bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson onderschept slim de pass. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Armijo verovert de bal door een tackle van achteren. Turcios onderschept slim de pass. Turcios met een sublieme pass. Orbando is nu in balbezit. Orbando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracas Violentos - Boxeadores Con Mal Gusto 3:1

89e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto geeft de bal voor. De Haró heeft problemen om de bal te vangen. Zumbado onderschept slim de pass. Zumbado geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracas Violentos 39%, Boxeadores Con Mal Gusto 61%.
Barracas Violentos - Boxeadores Con Mal Gusto 3:1