Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-25 15:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cymru Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7368
Cymru Īrān
ok Tactiek 2
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
67.8 gemiddelde waardering 65.7
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Keegan met een sublieme pass. Daar is Coupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riafa rent richting de bal. Coupe verovert de bal door een tackle van achteren. Coupe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Benhalima passt de bal zonder na te denken. Alam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alam passt de bal in één keer door. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili schiet op doel. Davey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Alam met een sublieme pass. Estili is nu in balbezit. Isaac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frabianeri zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Benhalima met een sublieme pass. Klungelig pakt Alam de bal. Alam speelt de bal door. Estili is nu in balbezit. Estili draait met de bal, schiet en ... Davey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
French geeft een hoge lob. Tazariani onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keegan neemt de hoekschop. Oster krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru 51%, Īrān 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cymru - Īrān 0:0

46e minuut.
Aston komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Timms passt de bal in één keer door. Keegan probeert naar een medespeler te passen. Oster rent richting de bal. Oster schiet op doel. Khamenei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Shahriar passt de bal met de wreef. Alam is nu in balbezit. Alam probeert naar een medespeler te passen. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mash geeft een lange en hoge pass. Timms rent richting de bal. Timms geeft een hoge lob. Aston rent richting de bal. Aston schiet op doel. Khamenei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Mash geeft een hoge lob. French probeert naar een medespeler te passen. Oster rent richting de bal. Keegan geeft een lange en hoge pass. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Benhalima passt de bal in één keer door. Alam is nu in balbezit. Alam passt de bal in één keer door. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Alam de bal. Alam passt de bal in één keer door. Sharudi probeert naar een medespeler te passen. Estili rent richting de bal. Estili schiet op doel. Davey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Īrān 0:1

66e minuut.
Benhalima met een sublieme pass. Alam is nu in balbezit. Alam probeert naar een medespeler te passen. Estili is nu in balbezit. Estili draait met de bal, schiet en ... Davey bokst de bal weg.

67e minuut.
Timms is nu in balbezit. Alam is nu in balbezit. Alam passt de bal in één keer door. Estili is nu in balbezit. Estili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Keegan rent richting de bal. Keegan geeft de bal voor. Klungelig pakt Aston de bal. Aston schiet op doel. Khamenei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cymru - Īrān 1:1

84e minuut.
Benhalima passt de bal zonder na te denken. Alam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alam passt de bal in één keer door. Estili is nu in balbezit. Estili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru 48%, Īrān 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cymru - Īrān 1:1