Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina México
Darwin Nuñez:P Tactiek vamos alto mex
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 8
3 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 11
80.9 gemiddelde waardering 73.2
incredible Schieten formidable
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo maakt een afschuwelijke overtreding. Ramallo raakt geblesseerd tijdens het duel. Panarisi met een snel genomen vrije trap. Bercovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez begaat een overtreding. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Leloir probeert naar een medespeler te passen. Escamilla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bercovich. Bercovich krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ordáz kopt de bal weg. Portelli rent richting de bal. Estéves tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estéves krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cano met een sublieme pass. Orozco is nu in balbezit. Orozco met een sublieme pass. Estéves is nu in balbezit. Estéves haalt uit met een fantastische trap. Gilmour bokst de bal weg.

23e minuut.
Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estéves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Millán krijgt zijn hoofd ertegen. Gilmour bokst de bal weg.

26e minuut.
Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crexell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bercovich legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ordiales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - México 1:0

28e minuut.
Orozco passt de bal in één keer door. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belloc krijgt een gele kaart. Estéves raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Millán neemt zijn aanloop. Gilmour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Millán is nu in balbezit. Millán draait met de bal, schiet en ... Gilmour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Argentina - México 1:1

34e minuut.
Escamilla met een sublieme pass. Estéves heeft problemen om de bal te vangen. Leloir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leloir krijgt een gele kaart. Estéves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cano met een snel genomen vrije trap. Estéves krijgt zijn hoofd ertegen. Gilmour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ramallo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oteo. Ramallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panarisi met een snel genomen vrije trap. Ramallo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 55%, México 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Argentina - México 1:1

46e minuut.
Gallaga komt het veld opgelopen. Adriano komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Panarisi speelt de bal door. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... Ordiales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - México 2:1

51e minuut.
Kullock bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullock geeft een lange en hoge pass. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercovich rent richting de bal. Bercovich draait met de bal, schiet en ... Ordiales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ramallo rent richting de bal. Ramallo draait met de bal, schiet en ... Ordiales bokst de bal weg.

53e minuut.
Crexell rent richting de bal. Bercovich is nu in balbezit. Crexell met een sublieme pass. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - México 3:1

57e minuut.
Buitenspel voor Adriano. Goede buitenspelval van de verdediging. Orellano komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Escamilla geeft een hoge lob. Orellano kopt de bal weg. Daar is Crexell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crexell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - México 4:1

59e minuut.
Crexell verovert de bal door een tackle van achteren. Bercovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escamilla krijgt een gele kaart. Bercovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Calbullahue komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Orozco rent richting de bal. Orozco met een sublieme pass. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano draait met de bal, schiet en ... Gilmour probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - México 4:2

68e minuut.
Belloc passt de bal met de wreef. Portelli is nu in balbezit. Portelli speelt de bal door. Orellano probeert naar een medespeler te passen. Calbullahue bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Capellu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ordiales probeert naar een medespeler te passen. Capellu kopt de bal weg. Calbullahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Calbullahue draait met de bal, schiet en ... Ordiales werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bercovich is nu in balbezit. Bercovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - México 5:2

87e minuut.
Portelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Portelli probeert naar een medespeler te passen. Orellano met een sublieme pass. Capellu rent richting de bal. Capellu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Capellu rent richting de bal. Capellu haalt uit met een fantastische trap. Ordiales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - México 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 49%, México 51%.
Argentina - México 6:2