Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CanOnlyGetBetter ANFIELD LFC
541a Tactiek back
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
40.4 gemiddelde waardering 53.1
adequate Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Vasikauskas probeert naar een medespeler te passen. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Polson rent richting de bal. Polson draait met de bal, schiet en ... Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - ANFIELD LFC 0:1

4e minuut.
Szabics rent richting de bal. Szabics passt de bal in één keer door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta onderschept slim de pass. Cuesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - ANFIELD LFC 0:2

11e minuut.
Waleński verovert de bal door een tackle van achteren. Waleński geeft een hoge lob. Cuesta rent richting de bal. Cuesta schiet op doel. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - ANFIELD LFC 0:3

14e minuut.
Bình Nguyên geeft de bal voor. Hunter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta schiet op doel. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - ANFIELD LFC 0:4

26e minuut.
Polson rent richting de bal. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahon verovert de bal door een tackle van achteren. Polson verovert de bal door een tackle van achteren. Polson schiet op doel. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Butler kopt de bal weg. Golding is nu in balbezit. Met opzet legt Szabics zijn tegenspeler op de grond. Szabics krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Maghiran geeft een hoge lob. Szabics kopt de bal weg. Pokora kan de bal niet met de borst controleren. Pokora geeft de bal voor. Cuesta is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Szabics rent richting de bal. Szabics met een sublieme pass. Cuesta rent richting de bal. Cuesta schiet op doel. Butler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 69%, ANFIELD LFC 31%.
CanOnlyGetBetter - ANFIELD LFC 0:4

63e minuut.
Polson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Arabacı komt het veld opgelopen. Macleod komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora geeft een lange en hoge pass. Arabacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabacı schiet op doel. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

75e minuut.
Butler speelt de bal door. Matheson rent richting de bal. Vasikauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Vasikauskas draait met de bal, schiet en ... Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vasikauskas met een sublieme pass. Arabacı rent richting de bal. Arabacı heeft problemen om de bal te vangen. Arabacı haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Macleod de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - ANFIELD LFC 0:5

80e minuut.
Edwards speelt de bal door. Butler rent richting de bal. Butler passt de bal zonder na te denken. Arabacı rent richting de bal. Arabacı schiet op doel. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Arabacı controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Samaniego komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pokora probeert naar een medespeler te passen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod passt de bal met de wreef. Vasikauskas geeft een lange en hoge pass. Macleod is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - ANFIELD LFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 66%, ANFIELD LFC 34%.
CanOnlyGetBetter - ANFIELD LFC 0:6