Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonidion F.C iraklis eyosmoy
刀具 Tactiek kargiotis
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
46 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten formidable
good Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Moraitis geeft een hoge lob. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanyó krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Jaracz passt de bal met de wreef. Ogrodnik is nu in balbezit. Mihali rent richting de bal. Mihali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - iraklis eyosmoy 0:1

8e minuut.
Molte probeert naar een medespeler te passen. Dalli Cardillo rent richting de bal. Mihali onderschept slim de pass. Mihali schiet op doel. Déspota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - iraklis eyosmoy 0:2

10e minuut.
Moraitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molte rent richting de bal. Mironescu maakt een afschuwelijke overtreding. Mironescu krijgt een gele kaart. Molte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drakopoulos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Diamantidis kopt de bal weg. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik haalt uit met een fantastische trap. Déspota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Jaracz speelt de bal door. Ogrodnik heeft problemen om de bal te vangen. Ogrodnik passt de bal in één keer door. Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu passt de bal met de wreef. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña draait met de bal, schiet en ... Tsiggas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Molte geeft de bal voor. Mihali rent richting de bal. Dalli Cardillo rent richting de bal. Mihali onderschept slim de pass. Mihali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Posanow bereikt de bal nog maar net als eerste. Posanow geeft een hoge lob. Drakopoulos is nu in balbezit. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña schiet op doel. Tsiggas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonidion F.C 62%, iraklis eyosmoy 38%.
Leonidion F.C - iraklis eyosmoy 0:2

50e minuut.
van Bercklaer is nu in balbezit. van Bercklaer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szefler de bal. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik haalt uit met een fantastische trap. Déspota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Sismanoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Sismanoglou geeft de bal voor. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik haalt uit met een fantastische trap. Déspota probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

67e minuut.
Molte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mihali krijgt zijn hoofd ertegen. Dalli Cardillo heeft problemen om de bal te vangen. Mihali is nu in balbezit. Mihali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - iraklis eyosmoy 0:3

70e minuut.
Klungelig pakt Kirsner de bal. Sismanoglou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szefler. Szefler krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Liukkonen passt de bal met de wreef. Jaracz rent richting de bal. Jaracz speelt de bal door. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Molte met een sublieme pass. Drakopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moraitis. Moraitis krijgt een gele kaart.

86e minuut.
van Bercklaer geeft een hoge lob. Sismanoglou geeft de bal voor. Klungelig pakt Kirsner de bal. Diamantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamantidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonidion F.C 49%, iraklis eyosmoy 51%.
Leonidion F.C - iraklis eyosmoy 0:3