Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALÁCTICOS. F. C. Tojos S.C.
Attack Tactiek M3322L
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 53.8
average Schieten solid
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Balogh speelt de bal door. Jahnson rent richting de bal. Jahnson passt de bal in één keer door. Balogh is nu in balbezit. Balogh geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Clavelo is nu in balbezit. Clavelo geeft een lange en hoge pass. Daar is Bica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seniuk geeft een lange en hoge pass. Jahnson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sanguinetti met een sublieme pass. Balogh is nu in balbezit. Balogh passt de bal met de wreef. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Seniuk met een sublieme pass. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov geeft een hoge lob. Jahnson rent richting de bal. Jahnson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Tojos S.C. 0:1

12e minuut.
Seniuk is nu in balbezit. Seniuk passt de bal in één keer door. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Tojos S.C. 0:2

15e minuut.
Balogh met een sublieme pass. Seniuk heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk probeert naar een medespeler te passen. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Moskov is nu in balbezit. Moskov met een sublieme pass. Klungelig pakt Bolaños de bal. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson draait met de bal, schiet en ... Métais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Rubinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinstein geeft de bal voor. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero verovert de bal door een tackle van achteren. Suero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Seniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Seniuk met een sublieme pass. Moskov geeft de bal voor. Jahnson krijgt zijn hoofd ertegen. Métais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Tojos S.C. 0:3

26e minuut.
Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh passt de bal zonder na te denken. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. Métais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Tojos S.C. 0:4

30e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Balogh verovert de bal door een tackle van achteren. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Jahnson rent richting de bal. Jahnson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Seniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Seniuk probeert naar een medespeler te passen. Jahnson rent richting de bal. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tello de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Moskov met een sublieme pass. Balogh met een sublieme pass. Tello rent richting de bal. Jahnson verovert de bal door een tackle van achteren. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. Métais bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sacta passt de bal zonder na te denken. Jahnson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Clavelo ... Strafschop! Clavelo krijgt een gele kaart. Jahnson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jahnson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Tojos S.C. 0:5

43e minuut.
Sanguinetti passt de bal zonder na te denken. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. Métais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Tojos S.C. 0:6

45e minuut.
Ledesma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moskov met een snelle inworp. Seniuk rent richting de bal. Seniuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALÁCTICOS. F. C. 80%, Tojos S.C. 20%.
GALÁCTICOS. F. C. - Tojos S.C. 0:6

46e minuut.
Moskov probeert naar een medespeler te passen. Balogh rent richting de bal. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Balogh met een sublieme pass. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk speelt de bal door. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Tojos S.C. 0:7

52e minuut.
Balogh met een sublieme pass. Seniuk rent richting de bal. Seniuk passt de bal met de wreef. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Tojos S.C. 0:8

59e minuut.
Klungelig pakt Moskov de bal. Moskov met een sublieme pass. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Seniuk rent richting de bal. Seniuk passt de bal zonder na te denken. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov rent richting de bal. Moskov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moskov is nu in balbezit. Moskov geeft een lange en hoge pass. Métais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Balogh is nu in balbezit. Balogh passt de bal in één keer door. Jahnson rent richting de bal. Jahnson draait met de bal, schiet en ... Tello probeert de bal aan de voet te houden. Métais bokst de bal weg. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Tojos S.C. 0:9

69e minuut.
Ponzo passt de bal met de wreef. Renderos Iraheta speelt de bal door. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk geeft de bal voor. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson draait met de bal, schiet en ... Métais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Tojos S.C. 0:10

81e minuut.
Balogh geeft een hoge lob. Seniuk probeert naar een medespeler te passen. Jahnson rent richting de bal. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. Métais maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Ponzo passt de bal met de wreef. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clavelo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Balogh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sacta met een snel genomen vrije trap. Jahnson maakt een snoekduik en kopt de bal. Métais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños passt de bal zonder na te denken. Sanguinetti geeft een hoge lob. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALÁCTICOS. F. C. 73%, Tojos S.C. 27%.
GALÁCTICOS. F. C. - Tojos S.C. 0:10