Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Trios Sudamericanos ANFIELD LFC
normal 3 Tactiek back
58% Balbezit 42%
55% Spel op eigen helft 45%
0 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
52.8 gemiddelde waardering 56.6
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Skarlas speelt de bal door. Vasikauskas is nu in balbezit. Vasikauskas passt de bal met de wreef. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - ANFIELD LFC 0:1

23e minuut.
Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempin met een sublieme pass. Polson probeert naar een medespeler te passen. Cuesta rent richting de bal. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Zanato onderschept slim de pass. Magenta verovert de bal door een tackle van achteren. Magenta geeft de bal voor. Klungelig pakt Polson de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap. Vanegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Viktorov speelt de bal door. Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piron krijgt een gele kaart. Kosobucki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Vasikauskas is nu in balbezit. Vasikauskas geeft de bal voor. Klungelig pakt Stempin de bal. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Vanegas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 57%, ANFIELD LFC 43%.
Los Trios Sudamericanos - ANFIELD LFC 0:1

59e minuut.
Vasikauskas speelt de bal door. Cuesta rent richting de bal. Cuesta passt de bal in één keer door. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Piron is nu in balbezit. Piron passt de bal met de wreef. Polson is nu in balbezit. Cuesta rent richting de bal. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Vanegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Vasikauskas geeft de bal voor. Klungelig pakt Rocha de bal. Polson rent richting de bal. Polson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - ANFIELD LFC 0:2

87e minuut.
Inworp. Vasikauskas met de inworp. Viktorov rent richting de bal. Polson verovert de bal door een tackle van achteren. Polson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 53%, ANFIELD LFC 47%.
Los Trios Sudamericanos - ANFIELD LFC 0:2