Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 England U21
532* Tactiek ENG-4-4-2-WW-WN
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
36 gemiddelde waardering 43.8
average Schieten adequate
weak Passen adequate
solid Verdedigen average


5e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vieira stond buitenspel. Vettori neemt vlug de vrije trap. Gray controleert de bal met de borst. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ramsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsey geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hall met een snelle inworp. Wiseman geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - England U21 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Foden de bal. Foden passt de bal met de wreef. Hawksbey is nu in balbezit. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira draait met de bal, schiet en ... Dempsey bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 38%, England U21 62%.
New Zealand U21 - England U21 1:0

46e minuut.
Jeffs komt het veld opgelopen. Batchelor komt het veld opgelopen. Viertal komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Viertal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wells met een snelle inworp. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Buitenspel voor Vieira. Goede buitenspelval van de verdediging. Shaw komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ramsey rent richting de bal. Ramsey geeft een hoge lob. Inworp. Jeffs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiseman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wells is nu in balbezit. Wells geeft de bal voor. Vieira rent richting de bal. Vieira haalt uit met een fantastische trap. Dempsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - England U21 1:1

67e minuut.
Merson komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Watson komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampard met de inworp. Foden is nu in balbezit. Foden geeft een hoge lob. Watson krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Vettori geeft een lange en hoge pass. Ramsey met een sublieme pass. Daar is Trundle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batchelor bereikt de bal nog maar net als eerste. Batchelor haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Trundle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batchelor is nu in balbezit. Batchelor schiet op doel. Ball probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - England U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 35%, England U21 65%.
New Zealand U21 - England U21 2:1