Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballymoney Rovers ANFIELD LFC
433-DMW2 Tactiek back
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
52.7 gemiddelde waardering 57.3
solid Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


16e minuut.
Daar is Vasikauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasikauskas met een sublieme pass. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballymoney Rovers - ANFIELD LFC 0:1

21e minuut.
Daar is Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilev rent richting de bal. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Polonez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasikauskas onderschept slim de pass. Pignatelli heeft problemen om de bal te vangen. Pignatelli geeft een hoge lob. Foret krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan bokst de bal weg. Muraru kopt de bal weg. Klungelig pakt Latinić de bal. Latinić geeft een lange en hoge pass. Foret springt en kopt de bal. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Polson rent richting de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap. Schrøder werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tshegel` geeft een lange en hoge pass. Cuesta kopt de bal weg. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ballymoney Rovers - ANFIELD LFC 0:2

37e minuut.
Cuesta kopt de bal weg. Polson rent richting de bal. Met opzet legt Brione zijn tegenspeler op de grond. Brione krijgt een gele kaart. Polson raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Polson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vasikauskas kopt de bal weg. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Polson kopt de bal weg. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson onderschept slim de pass. Polson schiet op doel. Schrøder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballymoney Rovers - ANFIELD LFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballymoney Rovers 54%, ANFIELD LFC 46%.
Ballymoney Rovers - ANFIELD LFC 0:3

56e minuut.
Engel geeft de bal voor. Foret bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazurczak. Mazurczak krijgt een gele kaart. Foret is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Latinić met een snel genomen vrije trap. Pignatelli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Polson rent richting de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap. Schrøder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballymoney Rovers - ANFIELD LFC 0:4

74e minuut.
Skarlas kopt de bal weg. Piron met een sublieme pass. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballymoney Rovers - ANFIELD LFC 0:5

89e minuut.
Cuesta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Polson de bal. Vasilev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasilev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballymoney Rovers 52%, ANFIELD LFC 48%.
Ballymoney Rovers - ANFIELD LFC 0:5