Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa U21 New Zealand U21
FourF0u4Dos Tactiek 532*
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
35.4 gemiddelde waardering 36
average Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen solid


17e minuut.
Mnguni geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Muchlechwa. Goede buitenspelval van de verdediging. Hawksbey maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Batchelor bereikt de bal nog maar net als eerste. Batchelor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lekgetho kopt de bal weg. Wiseman probeert de bal met de borst te controleren. Nunens maakt een afschuwelijke overtreding. Nunens krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ngaduana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Axis de bal. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Batchelor stond buitenspel. Viertal komt het veld opgelopen. Jeffs komt het veld opgelopen. Batchelor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 60%, New Zealand U21 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
South Africa U21 - New Zealand U21 0:0

47e minuut.
Lekgetho geeft een hoge lob. Dempsey probeert naar een medespeler te passen. Fien kopt de bal weg. Batchelor rent richting de bal. Batchelor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Fien rent richting de bal. Mnguni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnguni passt de bal in één keer door. Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs schiet op doel. Sephadi bokst de bal weg.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oerson komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Axis probeert de bal aan de voet te houden. Fien is nu in balbezit. Fien geeft een hoge lob. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - New Zealand U21 0:1

61e minuut.
Jeffs passt de bal met de wreef. Wiseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiseman passt de bal in één keer door. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - New Zealand U21 0:2

62e minuut.
Jansen komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Tembo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lekgetho geeft de bal voor. Inworp. Jeffs met een snelle inworp. Wiseman geeft de bal voor. Lynch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Foster passt de bal met de wreef. Oerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hawksbey zijn tegenspeler op de grond. Hawksbey krijgt een gele kaart. Oerson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Oerson kan niet meer verder spelen.

86e minuut.
Jansen probeert naar een medespeler te passen. Hawksbey met een sublieme pass. Axis is nu in balbezit. Muchlechwa onderschept slim de pass. Muchlechwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 56%, New Zealand U21 44%.
South Africa U21 - New Zealand U21 0:2