Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-22 21:29
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 46999
ANFIELD LFC Thamesmead Town FC
back Tactiek Higher attack
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 66.7
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Vasikauskas speelt de bal door. Szabics speelt de bal door. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson schiet op doel. Perner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 1:0

18e minuut.
Terrazas kopt de bal weg. Klungelig pakt Piron de bal. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler geeft een lange en hoge pass. Moskov krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan bokst de bal weg. Muraru heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 1:1

31e minuut.
Terrazas probeert naar een medespeler te passen. Butler is nu in balbezit. Butler geeft de bal voor. Derbin is nu in balbezit. Derbin draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 1:2

33e minuut.
Moskov kopt de bal weg. Daar is Muraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin is nu in balbezit. Derbin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 1:3

34e minuut.
Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Gago verovert de bal door een tackle van achteren. Polson is nu in balbezit. Polson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron onderschept slim de pass. Piron geeft een hoge lob. Polson rent richting de bal. Polson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cuesta kopt de bal weg. Polson is nu in balbezit. Terrazas rent richting de bal. Polson verovert de bal door een tackle van achteren. Polson schiet op doel. Perner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Polson is nu in balbezit. Polson haalt uit met een fantastische trap. Perner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 73%, Thamesmead Town FC 27%.
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 2:3

51e minuut.
Cuesta passt de bal met de wreef. Szabics met een sublieme pass. Polson is nu in balbezit. Polson draait met de bal, schiet en ... Perner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 3:3

54e minuut.
Magenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler passt de bal met de wreef. Moskov is nu in balbezit. Moskov draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Skarlas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mead is nu in balbezit. Mead geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Buitenspel voor Polson. Goede buitenspelval van de verdediging. Wallace komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Piron geeft de bal voor. Cuesta krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Covey de bal. Cuesta rent richting de bal. Cuesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Magenta probeert de bal met de borst te controleren. Mead rent richting de bal. Carroll geeft een hoge lob. Derbin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 3:4

73e minuut.
Pasquali kopt de bal weg. Piron heeft problemen om de bal te vangen. Carroll met een sublieme pass. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace geeft de bal voor. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Derbin maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan bokst de bal weg.

90e minuut.
Kupisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muraru rent richting de bal. Muraru passt de bal zonder na te denken. Mead bereikt de bal nog maar net als eerste. Mead geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 65%, Thamesmead Town FC 35%.
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 3:4