Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-22 19:55
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Barcelona Stadium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3906
FC BARCELONA PL Looney tunes
532 Tactiek Sylvester
67% Balbezit 33%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 31.7
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Grósz probeert naar een medespeler te passen. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan passt de bal met de wreef. Perišić is nu in balbezit. Perišić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Grósz onderschept slim de pass. Grósz probeert naar een medespeler te passen. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Looney tunes 1:0

12e minuut.
Demirtaş kopt de bal weg. Daar is Oasenegre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Soens is nu in balbezit. Wrzeszcz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BARCELONA PL - Looney tunes 1:1

14e minuut.
Kasilyan is nu in balbezit. Kasilyan speelt de bal door. Perišić is nu in balbezit. Perišić haalt uit met een fantastische trap. Matevosyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Daar is Mahdík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre speelt de bal door. Perišić is nu in balbezit. Perišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Looney tunes 2:1

22e minuut.
Grósz rent richting de bal. Grósz probeert naar een medespeler te passen. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Looney tunes 3:1

35e minuut.
Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre geeft een lange en hoge pass. Perišić kopt de bal weg. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan passt de bal zonder na te denken. Perišić rent richting de bal. Perišić schiet op doel. Matevosyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Looney tunes 4:1

44e minuut.
Atachi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toutziaris de bal. Toutziaris met een sublieme pass. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Toutziaris is nu in balbezit. Toutziaris geeft de bal voor. Daar is Van de putte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Matevosyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 35%, Looney tunes 65%.
FC BARCELONA PL - Looney tunes 4:1

49e minuut.
Aslantaş is nu in balbezit. Grósz rent richting de bal. Huysegems tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huysegems krijgt een gele kaart. Grósz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grósz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perišić rent richting de bal. Perišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Looney tunes 5:1

50e minuut.
Oasenegre speelt de bal door. Perišić rent richting de bal. Perišić geeft een hoge lob. Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Looney tunes 6:1

55e minuut.
Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş geeft een lange en hoge pass. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić schiet op doel. Matevosyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Looney tunes 7:1

58e minuut.
Perišić is nu in balbezit. Perišić geeft een hoge lob. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş schiet op doel. Matevosyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Looney tunes 8:1

62e minuut.
Toutziaris met een sublieme pass. Aslantaş rent richting de bal. Klungelig pakt Aslantaş de bal. Aslantaş geeft de bal voor. Perišić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan probeert naar een medespeler te passen. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić passt de bal zonder na te denken. Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş draait met de bal, schiet en ... Van de putte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kasilyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Delflaesse onderschept slim de pass. Hariton kopt de bal weg. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Looney tunes 9:1

79e minuut.
Hariton rent richting de bal. Metsenaere rent richting de bal. Metsenaere passt de bal met de wreef. Soens is nu in balbezit. Soens schiet op doel. Casertani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kasilyan probeert naar een medespeler te passen. Huysegems verovert de bal door een tackle van achteren. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 39%, Looney tunes 61%.
FC BARCELONA PL - Looney tunes 9:1