Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nederland U21 New Zealand U21
JusticeforNL Tactiek Test 3
58% Balbezit 42%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 35.9
good Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen good


3e minuut.
Barends bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall is nu in balbezit. Hall geeft de bal voor. Koek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Wiseman rent richting de bal. Babel onderschept slim de pass. Babel passt de bal zonder na te denken. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
van Basten geeft de bal voor. van Gaal probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hall. Hall krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Blind heeft problemen om de bal te vangen. Blind met een sublieme pass. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber schiet op doel. Axis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fien geeft een hoge lob. Batchelor kopt de bal weg. van Basten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland U21 52%, New Zealand U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nederland U21 - New Zealand U21 0:0

59e minuut.
Petherick geeft de bal voor. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind geeft een hoge lob. Klaiber springt en kopt de bal. Dempsey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jeffs komt het veld opgelopen. Maloney komt het veld opgelopen. Viertal komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs passt de bal in één keer door. Viertal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal onderschept slim de pass. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habers komt het veld opgelopen. Diks komt het veld opgelopen. Wessels komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Habers probeert naar een medespeler te passen. Wessels rent richting de bal. Wessels geeft een hoge lob. Diks bereikt de bal nog maar net als eerste. Diks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dempsey trapt de bal weg. Maloney kopt de bal weg. Lynch rent richting de bal. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland U21 - New Zealand U21 0:1

76e minuut.
Geurtsen geeft de bal voor. Petherick kopt de bal weg. Wessels rent richting de bal. Wessels geeft een lange en hoge pass. Diks springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Geurtsen speelt de bal door. Wessels is nu in balbezit. Wessels met een sublieme pass. Klaiber rent richting de bal. Klaiber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Polak controleert de bal met de borst. Polak geeft een lange en hoge pass. Klaiber kopt de bal weg. Diks rent richting de bal. Diks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland U21 48%, New Zealand U21 52%.
Nederland U21 - New Zealand U21 0:1