Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Hayastan U21
442 Tactiek ARM_024
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
39.7 gemiddelde waardering 49
adequate Schieten very good
average Passen solid
solid Verdedigen good


8e minuut.
Levyan speelt de bal door. Dobalyan is nu in balbezit. Dobalyan passt de bal zonder na te denken. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dobalyan passt de bal in één keer door. Davtyan is nu in balbezit. Davtyan geeft de bal voor. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Davtyan kopt de bal weg. Fien probeert de bal met de borst te controleren. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap. Hawksbey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Khchoyan met een sublieme pass. Malakyan is nu in balbezit. Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Kaladjyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan met een sublieme pass. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vettori de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Hayastan U21 0:1

38e minuut.
Areyan probeert naar een medespeler te passen. Levyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Vettori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Hayastan U21 0:2

45e minuut.
Doeltrap. Perry komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 64%, Hayastan U21 36%.
New Zealand U21 - Hayastan U21 0:2

52e minuut.
Buitenspel voor Sukiasyan. Goede buitenspelval van de verdediging. Gliznitskof neemt vlug de vrije trap. Khchoyan heeft problemen om de bal te vangen. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. Kaladjyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Hayastan U21 1:2

58e minuut.
Malakyan passt de bal met de wreef. Fien rent richting de bal. Met opzet legt Dobalyan zijn tegenspeler op de grond. Dobalyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Inworp. Reeves komt het veld opgelopen. Epremyan komt het veld opgelopen. Maloney komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Arcruni is nu in balbezit. Arcruni geeft een hoge lob. Inworp. Wiseman met de inworp. Fien geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 69%, Hayastan U21 31%.
New Zealand U21 - Hayastan U21 1:2