Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa U21 Daehan Minguk U21
Four4Trid3nt3 Tactiek u21
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 6
37.2 gemiddelde waardering 28.7
average Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Haskins bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskins geeft de bal voor. Ellis rent richting de bal. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Dae-Joon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Daehan Minguk U21 1:0

9e minuut.
Ngaduana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana passt de bal in één keer door. Daar is Lekgetho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sephadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Yang-Cheng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yong-Do komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Haskins geeft een lange en hoge pass. Muchlechwa kopt de bal weg. Hwan-Sun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Haskins geeft een hoge lob. Muchlechwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Lin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kyu-Lin krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskins is nu in balbezit. Haskins probeert naar een medespeler te passen. Jansen rent richting de bal. Jansen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dae-Joon probeert wanhopig de bal te grijpen. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Daehan Minguk U21 2:0

42e minuut.
Haskins onderschept slim de pass. Haskins geeft de bal voor. Jansen rent richting de bal. Jansen draait met de bal, schiet en ... Dae-Joon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Daehan Minguk U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 49%, Daehan Minguk U21 51%.
South Africa U21 - Daehan Minguk U21 3:0

48e minuut.
Kyu-Lin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Muchlechwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis is nu in balbezit. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Dae-Joon bokst de bal weg. Yong-Do heeft problemen om de bal te vangen. Muchlechwa rent richting de bal. Muchlechwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Daehan Minguk U21 4:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McClure komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kwoon-Young is nu in balbezit. Mophaleng onderschept slim de pass. Met opzet legt Kun-Joon zijn tegenspeler op de grond. Kun-Joon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Wang-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Kyu-Lin kopt de bal weg. McClure probeert de bal aan de voet te houden. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Hiu-Song passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hyun de bal. Hyun geeft de bal voor. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Sephadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Mophaleng speelt de bal door. Ellis rent richting de bal. Ellis passt de bal met de wreef. McClure rent richting de bal. McClure schiet op doel. Dae-Joon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Daehan Minguk U21 5:0

81e minuut.
Hyun probeert naar een medespeler te passen. Hiu-Song rent richting de bal. Jansen verovert de bal door een tackle van achteren. Jansen haalt uit met een fantastische trap. Dae-Joon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Daehan Minguk U21 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 55%, Daehan Minguk U21 45%.
South Africa U21 - Daehan Minguk U21 6:0