Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-19 21:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: WISLOKA 1908 DEBICA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6846
WISLOKA 1908 DEBICA Włókniarz-Sareza
nova1 Tactiek suckcess na Hut2
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 40.3
redelijk Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


14e minuut.
Chávez onderschept slim de pass. Chávez passt de bal in één keer door. Szymczycha is nu in balbezit. Szymczycha geeft een lange en hoge pass. Abdu Metsu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Niwiński onderschept slim de pass. Niwiński geeft een hoge lob. Dabaghyan kopt de bal weg. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Acevedo met de inworp. Mechkaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechkaliev passt de bal zonder na te denken. Abdu Metsu is nu in balbezit. Abdu Metsu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cichocki is nu in balbezit. Dongcheng verovert de bal door een tackle van achteren. Dongcheng probeert naar een medespeler te passen. Abdu Metsu is nu in balbezit. Abdu Metsu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Włókniarz-Sareza 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISLOKA 1908 DEBICA 42%, Włókniarz-Sareza 58%.
WISLOKA 1908 DEBICA - Włókniarz-Sareza 1:0

53e minuut.
Żurawek verovert de bal door een tackle van achteren. Żurawek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dongcheng met de inworp. Szymczycha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Krysztofiak komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Yardley kopt de bal weg. Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo geeft de bal voor. Daar is Abdu Metsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Metsu schiet op doel. Cieciura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korda komt het veld opgelopen.

70e minuut.
MacGrory bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda onderschept slim de pass. Korda met een sublieme pass. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Korda speelt de bal door. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski probeert naar een medespeler te passen. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabaghyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Mechkaliev de bal. Mechkaliev passt de bal in één keer door. Szymczycha rent richting de bal. Szymczycha passt de bal in één keer door. Dongcheng geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mechkaliev speelt de bal door. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Daar is Cichocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Włókniarz-Sareza 2:0

88e minuut.
Szymczycha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Svoboda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISLOKA 1908 DEBICA 36%, Włókniarz-Sareza 64%.
WISLOKA 1908 DEBICA - Włókniarz-Sareza 2:0