Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
România U21 España U21
Capello Tactiek Furia 3
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 58.4
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Klungelig pakt Martín Alexandre de bal. Martín Alexandre speelt de bal door. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. Velescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - España U21 0:1

8e minuut.
Coşerea heeft problemen om de bal te vangen. Vena is nu in balbezit. Coşerea maakt een afschuwelijke overtreding. Coşerea krijgt een gele kaart. Dan kopt de bal weg. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mirea krijgt een gele kaart.

10e minuut.
García de Antona verovert de bal door een tackle van achteren. Truie is nu in balbezit. García de Antona onderschept slim de pass. García de Antona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pardo Calvo is nu in balbezit. Pardo Calvo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coşerea met een snelle inworp. Truie geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ivars is nu in balbezit. Ivars geeft de bal voor. Inworp. Merişor met een snelle inworp. Roşca geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Vila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pardo Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
România U21 - España U21 1:1

32e minuut.
Arenas rent richting de bal. Merişor verovert de bal door een tackle van achteren. Merişor passt de bal in één keer door. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tătar kopt de bal weg. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Goitia Peña schiet op doel. Velescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 38%, España U21 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
România U21 - España U21 1:1

46e minuut.
de la Red Gutiérrez komt het veld opgelopen. Cabaleiro komt het veld opgelopen.

57e minuut.
de la Red Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez passt de bal in één keer door. Cabaleiro heeft problemen om de bal te vangen. Cabaleiro schiet op doel. Velescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - España U21 1:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cubino komt het veld opgelopen. Săvoiu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Martín Alexandre de bal onder controle te krijgen. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea met een sublieme pass. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. Vila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Inworp. Coşerea met een snelle inworp. Truie geeft een lange en hoge pass. Săvoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
România U21 - España U21 2:2

75e minuut.
Daar is Merişor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merişor krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Coşerea passt de bal zonder na te denken. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel. Vila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Truie probeert naar een medespeler te passen. Merişor rent richting de bal. Merişor geeft een hoge lob. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - España U21 3:2

86e minuut.
de la Red Gutiérrez passt de bal in één keer door. Lotina is nu in balbezit. Săvoiu onderschept slim de pass. Săvoiu schiet op doel. Vila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - España U21 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 42%, España U21 58%.
România U21 - España U21 4:2