Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Jamaica U21
4312jos Tactiek Brak GK
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 46
good Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Maloney geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simpson met een snelle inworp. Butler geeft de bal voor. Whitmore springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Simpson speelt de bal door. Whitmore rent richting de bal. Axis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Axis krijgt een gele kaart. Whitmore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Whitmore neemt de penalty, wat een uithaal! Dempsey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Jamaica U21 0:1

19e minuut.
Maloney verovert de bal door een tackle van achteren. Maloney probeert naar een medespeler te passen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ... Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Knight rent richting de bal. Knight passt de bal met de wreef. Daar is Lynch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry is nu in balbezit. Perry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Maloney kopt de bal weg. Gayle geeft de bal voor. Dixon heeft problemen om de bal te vangen. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Jamaica U21 0:2

25e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Axis de bal. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
O`Brien met een sublieme pass. Knight met een sublieme pass. Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Simpson met een snelle inworp. Butler geeft de bal voor. Daar is Axis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore draait met de bal, schiet en ... Dempsey bokst de bal weg.

35e minuut.
Viertal passt de bal met de wreef. Knight rent richting de bal. Knight heeft problemen om de bal te vangen. Knight geeft een hoge lob. Perry krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Jamaica U21 1:2

41e minuut.
Viertal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butler met een snelle inworp. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lynch stond buitenspel. Cossey komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 63%, Jamaica U21 37%.
New Zealand U21 - Jamaica U21 1:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butler met de inworp. Maloney is nu in balbezit. Messam onderschept slim de pass. Messam geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Maloney geeft de bal voor. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayle rent richting de bal. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Jamaica U21 2:2

64e minuut.
Buitenspel voor Knight. Goede buitenspelval van de verdediging. Mau komt het veld opgelopen. Vlahos komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Simpson passt de bal met de wreef. Priestley is nu in balbezit. Priestley passt de bal zonder na te denken. Vlahos rent richting de bal. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnson komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Messam is nu in balbezit. O`Brien met een sublieme pass. Hawksbey is nu in balbezit. Whitmore verovert de bal door een tackle van achteren. Whitmore draait met de bal, schiet en ... Dempsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Vlahos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ralph maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Viertal kan de bal niet met de borst controleren. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dias speelt de bal door. Viertal is nu in balbezit. Viertal geeft een hoge lob. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 61%, Jamaica U21 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Jamaica U21 2:2