Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Sénégal U21
532* Tactiek BIO433
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 44
good Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Collange geeft de bal voor. Gaye kopt de bal weg. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ... Maessen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Sénégal U21 0:1

5e minuut.
Dialiba met een snelle inworp. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna passt de bal in één keer door. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... Maessen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Axis verovert de bal door een tackle van achteren. Axis passt de bal in één keer door. O`Brien rent richting de bal. Harrison is nu in balbezit. Harrison haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney geeft een hoge lob. O`Brien kopt de bal weg. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Maloney is nu in balbezit. Sagna verovert de bal door een tackle van achteren. Sagna geeft de bal voor. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Sénégal U21 0:2

30e minuut.
Latorre probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Knight met een snelle inworp. O`Brien geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Sénégal U21 1:2

39e minuut.
O`Brien met een sublieme pass. Knight rent richting de bal. Knight met een sublieme pass. Vlahos rent richting de bal. Vlahos schiet op doel. Sedu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Axis probeert naar een medespeler te passen. Knight probeert de bal met de borst te controleren. Gliznitskof geeft de bal voor. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Sedu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 49%, Sénégal U21 51%.
New Zealand U21 - Sénégal U21 1:2

46e minuut.
Perry komt het veld opgelopen. Dialiba komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Viertal geeft de bal voor. Inworp. Gaye met een snelle inworp. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Perry passt de bal zonder na te denken. Dialiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialiba passt de bal met de wreef. Gaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaye geeft een hoge lob. Maessen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dialiba passt de bal in één keer door. Gaye is nu in balbezit. Gaye passt de bal in één keer door. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. Maessen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laplace komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanne komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Latorre is nu in balbezit. Latorre passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mbaye de bal onder controle te krijgen. Perry rent richting de bal. Perry draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Sénégal U21 2:2

81e minuut.
Cossey geeft een lange en hoge pass. Daar is Amadou Tall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viertal. Viertal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 52%, Sénégal U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Sénégal U21 2:2