Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 as-Saʻūdiyya U21
532* Tactiek JOWMK
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
46.7 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten solid
good Passen average
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Hamid rent richting de bal. Viertal verovert de bal door een tackle van achteren. Maloney is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti onderschept slim de pass. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Maessen trapt de bal weg van het doel. Harrison kopt de bal weg. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien haalt uit met een fantastische trap. Na`il verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Axis controleert de bal met de borst. Axis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kassem de bal. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Maloney is nu in balbezit. Ghadbhum verovert de bal door een tackle van achteren. Ghadbhum passt de bal in één keer door. Hamid rent richting de bal. Hamid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
O`Brien passt de bal in één keer door. Daar is Harrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Mhedhki zijn tegenspeler op de grond. Mhedhki krijgt een gele kaart. Harrison wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Kassem geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti kopt de bal weg. Hawksbey rent richting de bal. Abd-al-Jawwad onderschept slim de pass. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Kassem de bal. Mhedhki is nu in balbezit. Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight geeft een hoge lob. Vlahos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - as-Saʻūdiyya U21 1:0

27e minuut.
Mhedhki geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti kopt de bal weg. Knight rent richting de bal. Abd-al-Jawwad onderschept slim de pass. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ... Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Viertal de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Maloney onderschept slim de pass. Maloney speelt de bal door. Hamid rent richting de bal. Hamid schiet op doel. Maessen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - as-Saʻūdiyya U21 1:1

38e minuut.
Mhedhki geeft een lange en hoge pass. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viertal krijgt een gele kaart. Hamid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abd-al-Jawwad neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

43e minuut.
Sakhr heeft problemen om de bal te vangen. Knight probeert naar een medespeler te passen. Figlis onderschept slim de pass. Harrison rent richting de bal. Harrison draait met de bal, schiet en ... Na`il probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buitenspel voor Vlahos. Goede buitenspelval van de verdediging. Jeffs komt het veld opgelopen. Lynch komt het veld opgelopen. Perry komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 63%, as-Saʻūdiyya U21 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - as-Saʻūdiyya U21 1:1

60e minuut.
Uthman verovert de bal door een tackle van achteren. Uthman geeft een lange en hoge pass. Daar is Abd-al-Mu`ti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamid is nu in balbezit. Hamid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Uthman rent richting de bal. Uthman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Axis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeffs geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Uthman onderschept slim de pass. Uthman geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti kopt de bal weg. Klungelig pakt Hamid de bal. Hamid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Gliznitskof geeft een lange en hoge pass. Lynch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uthman. Uthman krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Uthman geeft een hoge lob. Inworp. Maloney met een snelle inworp. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perry maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 37%, as-Saʻūdiyya U21 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - as-Saʻūdiyya U21 1:1