Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-02 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Universidad the Chile Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8499
AC Incubus Talcahuano Azul FC
4-2-2-2 Tactiek L 433UIR cda
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
24 gemiddelde waardering 50.7
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Ullaga speelt de bal door. Lapaca rent richting de bal. Lapaca passt de bal zonder na te denken. Chuí bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuí schiet op doel. Pietrucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chuí bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuí geeft een hoge lob. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme schiet op doel. Pietrucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:1

5e minuut.
Chacón geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurulashvili met de inworp. Chuí geeft een lange en hoge pass. Valbeny maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem passt de bal met de wreef. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny draait met de bal, schiet en ... Pietrucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili probeert naar een medespeler te passen. Chuí bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Chuí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuí haalt uit met een fantastische trap. Pietrucha bokst de bal weg. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:2

9e minuut.
Luco rent richting de bal. Luco passt de bal in één keer door. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Chuí is nu in balbezit. Chuí haalt uit met een fantastische trap. Pietrucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:3

15e minuut.
Daar is Corvalán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurulashvili onderschept slim de pass. Kurulashvili passt de bal zonder na te denken. Chuí bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuí draait met de bal, schiet en ... Pietrucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Kurulashvili de bal. Kurulashvili geeft een lange en hoge pass. Müller controleert de bal met de borst. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:4

20e minuut.
Kelleme passt de bal in één keer door. Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem geeft een hoge lob. Chuí is nu in balbezit. Chuí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:5

23e minuut.
Mendia is nu in balbezit. Mendia geeft een hoge lob. Kelleme heeft problemen om de bal te vangen. Kelleme draait met de bal, schiet en ... Pietrucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:6

25e minuut.
Golem onderschept slim de pass. Golem probeert naar een medespeler te passen. Kelleme rent richting de bal. Kelleme draait met de bal, schiet en ... Pietrucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:7

26e minuut.
Valbeny passt de bal in één keer door. Daar is Golem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapaca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lapaca krijgt een gele kaart. Golem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knezović met een snel genomen vrije trap. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:8

31e minuut.
Corvalán rent richting de bal. Mendia verovert de bal door een tackle van achteren. Mendia speelt de bal door. Daar is Chuí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ceredero probeert de bal aan de voet te houden. Pozas is nu in balbezit. Kelleme onderschept slim de pass. Chuí bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Feller is nu in balbezit. Chuí verovert de bal door een tackle van achteren. Chuí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 75%, Talcahuano Azul FC 25%.
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:9

46e minuut.
Valbeny is nu in balbezit. Valbeny passt de bal met de wreef. Golem rent richting de bal. Golem geeft de bal voor. Chuí krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:10

47e minuut.
Kelleme probeert naar een medespeler te passen. Golem heeft problemen om de bal te vangen. Golem passt de bal zonder na te denken. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Chacón geeft de bal voor. Kurulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili geeft een hoge lob. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme schiet op doel. Pietrucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Chuí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuí schiet op doel. Pietrucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Chuí is nu in balbezit. Chuí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:11

53e minuut.
Chacón geeft de bal voor. Inworp. Kurulashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chuí is nu in balbezit. Chuí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:12

55e minuut.
Lapaca is nu in balbezit. Kelleme onderschept slim de pass. Kelleme speelt de bal door. Valbeny rent richting de bal. Valbeny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:13

60e minuut.
Lapaca is nu in balbezit. Lapaca probeert naar een medespeler te passen. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kelleme de bal. Kelleme draait met de bal, schiet en ... Pietrucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chuí is nu in balbezit. Chuí draait met de bal, schiet en ... Pietrucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Valbeny rent richting de bal. Valbeny geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mendia speelt de bal door. Daar is Golem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valbeny rent richting de bal. Valbeny draait met de bal, schiet en ... Pietrucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:14

66e minuut.
Luco passt de bal zonder na te denken. Corvalán is nu in balbezit. Chuí onderschept slim de pass. Chuí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:15

69e minuut.
Daar is Golem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golem geeft een hoge lob. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Chuí bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Saviola probeert naar een medespeler te passen. Golem met een sublieme pass. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny draait met de bal, schiet en ... Pietrucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:16

72e minuut.
Müller is nu in balbezit. Müller geeft een lange en hoge pass. Pozas probeert de bal aan de voet te houden. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kelleme rent richting de bal. Kelleme schiet op doel. Pietrucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Stefańczyk speelt de bal door. Golem is nu in balbezit. Golem speelt de bal door. Valbeny rent richting de bal. Valbeny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Knezović passt de bal met de wreef. Golem is nu in balbezit. Golem probeert naar een medespeler te passen. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lapaca kopt de bal weg. Golem probeert de bal aan de voet te houden. Golem passt de bal met de wreef. Valbeny heeft problemen om de bal te vangen. Valbeny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme onderschept slim de pass. Kelleme probeert naar een medespeler te passen. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:17

84e minuut.
Pozas heeft problemen om de bal te vangen. Kelleme is nu in balbezit. Pozas begaat een overtreding. Pozas krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pietrucha trapt de bal weg. Chuí kopt de bal weg. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme draait met de bal, schiet en ... Pietrucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chacón neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Mendia de bal. Mendia geeft een lange en hoge pass. Chuí is nu in balbezit. Chuí schiet op doel. Pietrucha bokst de bal weg. Daar is Chacón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelleme rent richting de bal. Kelleme schiet op doel. Pietrucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Chacón probeert de bal aan de voet te houden. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny geeft een lange en hoge pass. Chuí rent richting de bal. Chuí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:18

89e minuut.
Knezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Knezović geeft de bal voor. Valbeny rent richting de bal. Valbeny haalt uit met een fantastische trap. Pietrucha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 77%, Talcahuano Azul FC 23%.
AC Incubus - Talcahuano Azul FC 0:18